Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των ληστών που το τελευταίο δίμηνο είχαν ρημάξει φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια.


Βούλτσος Παναγιώτης του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντας 22-4-1977 στο Μαρούσι Αττικής

και  Αντωνακόπουλος Αριστοτέλης του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντας στις 26-12-2000 στην Αθήνα.

Οι δυο τους «χτυπούσαν» τις πρώτες πρωινές ώρες σπάζοντας με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων τις βιτρίνες των καταστημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις  παραβίαζαν και τα ρολά ασφαλείας 

Αφού έμπαιναν στα καταστήματα αφαιρούσαν ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων έξι σε φαρμακεία στη Γλυφάδα, τρεις (επίσης σε φαρκακεία) στην Ηλιούπολη και από μία σε Αργυρούπολη, Αλιμο και Ελληνικό, καθώς επίσης μία σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων στη Βάρη.

Από την ΕΛ.ΑΣ. καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Πηγή: Protagon.gr 

Προβλήθηκε 3236 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.