Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των ληστών που το τελευταίο δίμηνο είχαν ρημάξει φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια.

Βούλτσος Παναγιώτης του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντας 22-4-1977 στο Μαρούσι Αττικής

και  Αντωνακόπουλος Αριστοτέλης του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντας στις 26-12-2000 στην Αθήνα.

Οι δυο τους «χτυπούσαν» τις πρώτες πρωινές ώρες σπάζοντας με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων τις βιτρίνες των καταστημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν και τα ρολά ασφαλείας.

Αφού έμπαιναν στα καταστήματα αφαιρούσαν ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων έξι σε φαρμακεία στη Γλυφάδα, τρεις (επίσης σε φαρκακεία) στην Ηλιούπολη και από μία σε Αργυρούπολη, Αλιμο και Ελληνικό, καθώς επίσης μία σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων στη Βάρη.

Από την ΕΛ.ΑΣ. καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Πηγή: Protagon.gr 

Προβλήθηκε 626 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.