Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των ληστών που το τελευταίο δίμηνο είχαν ρημάξει φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια.

Βούλτσος Παναγιώτης του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντας 22-4-1977 στο Μαρούσι Αττικής

και  Αντωνακόπουλος Αριστοτέλης του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντας στις 26-12-2000 στην Αθήνα.

Οι δυο τους «χτυπούσαν» τις πρώτες πρωινές ώρες σπάζοντας με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων τις βιτρίνες των καταστημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν και τα ρολά ασφαλείας.

Αφού έμπαιναν στα καταστήματα αφαιρούσαν ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων έξι σε φαρμακεία στη Γλυφάδα, τρεις (επίσης σε φαρκακεία) στην Ηλιούπολη και από μία σε Αργυρούπολη, Αλιμο και Ελληνικό, καθώς επίσης μία σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων στη Βάρη.

Από την ΕΛ.ΑΣ. καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Πηγή: Protagon.gr 

Προβλήθηκε 1243 φορές

Η Πόλη που Θέλω: ''Προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.''

Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και οι εισηγήσεις των θεμάτων, γνωστοποιούνται έγκυρα με οποιονδήποτε από τους τρόπους της παρ. 4 του Άρθρο 74 N. 4555/18

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ''

Μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Παναγιώτη Βιδάλη και του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς στην προσπάθεια επανεκκίνησής της, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Κάτω τα χέρια από τον Υμηττό ΟΧΙ νεκροταφείο - ''Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος στον Υμηττό.''

Σας καλούμε την Πέμπτη 28 Μάη στις 4:30μ.μ στην πλατεία Πλαστήρα να πάμε με πορεία στο Δημαρχείο όπου θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ''

Η δημιουργία νεκροταφείου των δήμων Αλίμου-Ηλιούπολης στις δασικές εκτάσεις του Υμηττού θα έχει βαριές επιπτώσεις στο βουνό και την περιοχή, με κατάληψη χώρου, βαριά δομικά και συγκοινωνιακά έργα, επιπλέον κυκλοφοριακή όχληση.