''Έχουμε την τεχνογνωσία για να μετατρέψουμε την Ηλιούπολη σε ένα σύγχρονο δήμο με επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη.''

Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Ηλιούπολης φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αραμπατζή Γαβριήλ, με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές της Ηλιούπολης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.

Στα Τρίκαλα ταξίδεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, μαζί με μέλη της παράταξης «Η πόλη που θέλω» όπου είχαν συνάντηση με τον συνάδελφο του Ηλεκτρολόγο Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Τα Τρίκαλα έχουν «μεταμορφωθεί» τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει τον τίτλο της «έξυπνης πόλης» καθώς έχουν υιοθετήσει διάφορες καινοτομίες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών (smart parking, λεωφορεία χωρίς οδηγό κ.α.).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες σε μία σειρά από λειτουργικές και διοικητικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, αλλά και μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να «δέσουν» με το αστικό περιβάλλον και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις στους πολίτες.

Στόχος του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι να μεταφέρει και να εμπλουτίσει τις καλές πρακτικές άλλων, επιτυχημένων δήμων, και στην Ηλιούπολη προκειμένου να την τοποθετήσει στο «κάδρο» των σύγχρονων πόλεων, που παρέχουν υψηλά επίπεδα διαβίωσης στους δημότες.  

Προβλήθηκε 92 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.