''Έχουμε την τεχνογνωσία για να μετατρέψουμε την Ηλιούπολη σε ένα σύγχρονο δήμο με επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη.''

Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Ηλιούπολης φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αραμπατζή Γαβριήλ, με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές της Ηλιούπολης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.

Στα Τρίκαλα ταξίδεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, μαζί με μέλη της παράταξης «Η πόλη που θέλω» όπου είχαν συνάντηση με τον συνάδελφο του Ηλεκτρολόγο Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Τα Τρίκαλα έχουν «μεταμορφωθεί» τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει τον τίτλο της «έξυπνης πόλης» καθώς έχουν υιοθετήσει διάφορες καινοτομίες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών (smart parking, λεωφορεία χωρίς οδηγό κ.α.).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες σε μία σειρά από λειτουργικές και διοικητικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, αλλά και μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να «δέσουν» με το αστικό περιβάλλον και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις στους πολίτες.

Στόχος του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι να μεταφέρει και να εμπλουτίσει τις καλές πρακτικές άλλων, επιτυχημένων δήμων, και στην Ηλιούπολη προκειμένου να την τοποθετήσει στο «κάδρο» των σύγχρονων πόλεων, που παρέχουν υψηλά επίπεδα διαβίωσης στους δημότες.  

Προβλήθηκε 243 φορές

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ''

Η δημιουργία νεκροταφείου των δήμων Αλίμου-Ηλιούπολης στις δασικές εκτάσεις του Υμηττού θα έχει βαριές επιπτώσεις στο βουνό και την περιοχή, με κατάληψη χώρου, βαριά δομικά και συγκοινωνιακά έργα, επιπλέον κυκλοφοριακή όχληση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί έχουμε φωνή!!

Καλούμε Όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την Ένωση Γονέων των σχολείων της πόλης μας να συμμετέχουμε από κοινού σε σύσκεψη, τη Δευτέρα 25/5, στις 7.00 στην αυλή των γραφείων του Συλλόγου μας.

Πιλοτικό Πρόγραμμα: ''Η λεωφόρος Ειρήνης από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα θα μένει κλειστή για τα αυτοκίνητα''. Σταύρος Γεωργάκης - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

Οι επιχειρηματίες των καταστημάτων έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία μας. Ευχόμαστε να πετύχει το πιλοτικό πρόγραμμα -είμαι πολύ αισιόδοξος- για να παραμείνει μόνιμα.