''Έχουμε την τεχνογνωσία για να μετατρέψουμε την Ηλιούπολη σε ένα σύγχρονο δήμο με επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη.''

Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον Δήμο Ηλιούπολης φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αραμπατζή Γαβριήλ, με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές της Ηλιούπολης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.

Στα Τρίκαλα ταξίδεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, μαζί με μέλη της παράταξης «Η πόλη που θέλω» όπου είχαν συνάντηση με τον συνάδελφο του Ηλεκτρολόγο Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Τα Τρίκαλα έχουν «μεταμορφωθεί» τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει τον τίτλο της «έξυπνης πόλης» καθώς έχουν υιοθετήσει διάφορες καινοτομίες, βασισμένες στις νέες τεχνολογίες, που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών (smart parking, λεωφορεία χωρίς οδηγό κ.α.).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες σε μία σειρά από λειτουργικές και διοικητικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, αλλά και μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να «δέσουν» με το αστικό περιβάλλον και να προσφέρουν πρακτικές λύσεις στους πολίτες.

Στόχος του Γαβριήλ Αραμπατζή είναι να μεταφέρει και να εμπλουτίσει τις καλές πρακτικές άλλων, επιτυχημένων δήμων, και στην Ηλιούπολη προκειμένου να την τοποθετήσει στο «κάδρο» των σύγχρονων πόλεων, που παρέχουν υψηλά επίπεδα διαβίωσης στους δημότες.  

Προβλήθηκε 132 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.