H ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας – όπως αυτό προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου – θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 52 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ.
 
Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις των αρ.64 & 74 του Ν. 3852/2010, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 μ.μ.

Πηγή: www.notia.gr 

Προβλήθηκε 490 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.