Μετά από μια πρωτότυπη συμπεριφορά του Υπουργείου Εσωτερικών που αρνήθηκε να εκδώσει πίνακες κατανομών των εδρών των δήμων για την εκλογή εκπροσώπων σε για τις ΓΣ ΠΕΔ και ΚΕΔΕ καθώς και εφαρμοστική εγκύκλιο η ΚΕΔΕ αναγκάστηκε να κάνει τους δικούς της πίνακες που δεν έχουν όμως την επικύρωση του Υπουργείου.

Με επιστολή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης προς τους δημάρχους όλης της χώρας αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΦΕΚ 157/11-10-2019, τεύχος Α ́, δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμ. 94, με το οποίο τροποποιούνται τα άρθρα 1, 5, 9, 10, 16, 18, 25, 30 και 40 του Π.Δ. 75/2011 «Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας».

Συναφώς, επισυνάπτουμε Παράρτημα I με αναλυτικούς πίνακες στους οποίους καθορίζεται ο αριθμός των εκπροσώπων των ∆ήμων στις οικείες Γενικές Συνελεύσεις των ΠΕ∆, και Παράρτημα II για την εκπροσώπηση των ΠΕΔ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕ∆Ε.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Τις έδρες κάθε δήμου μπορείτε 
να τις κατεβάσετε από εδώ

 

Πηγή: www. myota.gr 

Προβλήθηκε 486 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.