Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την Βούλα, όπου σημειώθηκε τροχαίο μεταξύ ενός σχολικού λεωφορείου κι ενός ΙΧ αυτοκινήτου.
Το newsit.gr σας ενημέρωσε άμεσα για το ότι τα εννιά παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό τραυματίστηκαν, με κάποια από αυτά να είναι πιο σοβαρά, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο

τροχαίοτροχαίο

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, στο σημείο υπάρχει κι ένα ακόμη σχολικό λεωφορείο. Κι αυτό διότι έσπευσε ένα δεύτερο, ούτως ώστε να παραλάβει τα υπόλοιπα παιδάκια που δεν είχαν κάποιο τραυματισμό από το τροχαίο.τροχαίο τροχαίο 
Πώς σημειώθηκε το τροχαίο
Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές προκάλεσε η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα.
Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εμπλοκή κι ενός σχολικού λεωφορείου! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εννιά τραυματισμένα παιδιά, εκ των οποίων πέντε πιο σοβαρά, τα οποία μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Έχουν τραυματιστεί στο πρόσωπο, έχουν εκδορές και κάποια μέχρι και σπασμένα δόντια!
Στο ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ, οδηγούσε μια γυναίκα με τα δύο παιδιά της, ένα εκ των οποίων έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας μετά το τροχαίο.
Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως η ζωή των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι τραυματισμοί όμως (σ.σ. στο πρόσωπο) υποδεικνύουν πως ενδεχομένως κάποια από τα παιδιά να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.
Οι Αρχές σε κάθε περίπτωση έχουν αναλάβει την υπόθεση με το τροχαίο στην Βούλα, ούτως ώστε να διαπιστωθεί πώς ακριβώς σημειώθηκε το ατύχημα.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου / Μάριος Αραβαντινός / Στέργιος Σαμαρτζής.

 www.newsit.gr

Προβλήθηκε 643 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.