ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης ανακοινώνει ημερομηνία ψηφιακής μαστογραφίας με καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.
 
Οι μαστογραφίες πραγματοποιούνται στο «Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστού» στο Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», στο οποίο οι εξεταζόμενες μεταφέρονται με όχημα του Δήμου.
 
Ημερομηνία  διεξαγωγής της επόμενης εξέτασης:
6 Δεκεμβρίου 2019, Παρασκευή
 
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
 
•Κάτοικοι/δημότες Ηλιούπολης
•Ηλικίες 40 – 69 ετών
•Ανασφάλιστες/Χαμηλό εισόδημα 
 
ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
 
•Πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό
•Απλό αντίγραφο ταυτότητας
•Να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας
 
Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες, που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει καρκίνο μαστού στο παρελθόν.
 
Περαιτέρω πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Υγείας Παιδείας και Εθελοντισμού  στο τηλ. 210.9970055, ώρες: 08.00 – 12.30, κα Νίκου.
 
Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού
 

Ιωάννης Πούλος 

Προβλήθηκε 477 φορές

«Εύκολος Οργασμός»: Tο ιντερνετικό σεμινάριο της Ειρήνης Χειρδάρη που δίνει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους

H sex coach & sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη για πρώτη φορά σε ένα συγκλονιστικό ιντερνετικό σεμινάριο, που έρχεται να δώσει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους.

Δήμος Ηλιούπολης: ''33 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την ψυχική υγεία ''

Η κοινωνική μας πολιτική προβλέπει δωρεάν ψυχολογικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης και για όλους όσους εργάζονται με βρέφη, παιδιά ή εφήβους σε οργανισμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.