ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης ανακοινώνει ημερομηνία ψηφιακής μαστογραφίας με καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.
 
Οι μαστογραφίες πραγματοποιούνται στο «Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστού» στο Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», στο οποίο οι εξεταζόμενες μεταφέρονται με όχημα του Δήμου.
 
Ημερομηνία  διεξαγωγής της επόμενης εξέτασης:
6 Δεκεμβρίου 2019, Παρασκευή
 
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
 
•Κάτοικοι/δημότες Ηλιούπολης
•Ηλικίες 40 – 69 ετών
•Ανασφάλιστες/Χαμηλό εισόδημα 
 
ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
 
•Πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό
•Απλό αντίγραφο ταυτότητας
•Να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας
 
Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες, που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει καρκίνο μαστού στο παρελθόν.
 
Περαιτέρω πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Υγείας Παιδείας και Εθελοντισμού  στο τηλ. 210.9970055, ώρες: 08.00 – 12.30, κα Νίκου.
 
Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού
 

Ιωάννης Πούλος 

Προβλήθηκε 674 φορές

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία: Αλλάζει η διαδικασία αποζημίωσης

Τέλος στην αδικαιολόγητη ταλαιπωρία χιλιάδων οικογενειών με παιδιά που υποβάλλονται τακτικά σε λογοθεραπεία ή εργοθεραπεία και αναγκάζονται να περιμένουν συχνά σε ουρές, προκειμένου να εισπράττουν την αποζημίωση που καταβάλλουν στους θεραπευτές, αναμένεται να δώσει σύντομα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη της αυριανής κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ - Τι διεκδικεί

Την πανελλαδική στάση εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για όλο το προσωπικό την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, από τις 11:00 έως τις 15:00, και τη συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας για την Αττική, στις 12:00, στηρίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Βοήθεια στο Σπίτι - Θεοδωρικάκος: Μέσα στο μήνα ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

Στο newsit.gr και στην Μάγδα Τσέγκου ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.