Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ΕΤΑΔ μετά την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου στις 2 Μαΐου 2018 ότι τα ακίνητα της οικογένειας Νάστου ανήκουν στο Δημόσιο, δεν έχει προσδιορίσει ενοίκιο σε κτήριο 3.000 τ.μ. στο κέντρο της Ηλιούπολης, το οποίο νοίκιαζε από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες η «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Αποτέλεσμα εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο να χάνονται για το Δημόσιο δεκάδες χιλιάδες ευρώ, καθώς σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας, τα ενοίκια στην περιοχή για εμπορικές χρήσεις κυμαίνονται από 6 έως και 19 ευρώ το τ.μ.

Δηλαδή, το συγκεκριμένο ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο στην κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεων στην Ηλιούπολη, θα μπορούσε να αποφέρει στο Δημόσιο από 18.000 έως 57.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή, από 324.000 έως 1.026.000 ευρώ για το διάστημα των 18 μηνών που το ενοίκιο είναι μηδενικό!!!

Ενοίκιο από το δήμο για χώρο πρασίνου

Μάλιστα, το ακόμη πιο προκλητικό είναι ότι η ΕΤΑΔ με την 15/4/19 ΕΠΙΣΤΟΛΗ της ζητά από τον δήμο Ηλιούπολης να ενοικιάσει δημόσιες, πλέον, εκτάσεις που ανήκαν στην οικογένεια Νάστου, προκειμένου να τους μετατρέψει σε «χώρους πρασίνου, αναψυχής και αθλοπαιδιών».
Δηλαδή, με άλλα λόγια, ζητά από τους δημότες της Ηλιούπολης να πληρώνουν στο Δημόσιο για να χρησιμοποιούν δημόσιους χώρους!

 

  
 

  www.aftodioikisi.gr

 

Προβλήθηκε 1178 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.