ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
<<ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ>>

ΤΗΛ. 2109732660
sillogos_ag_k@yahoo.gr


17 NOEMBΡΗ 2019…..ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

ΖΕΙ…. στην ανάγκη μας για δουλειά, μόρφωση, πολιτισμό, ειρήνη

Τα συνθήματα
<Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία>
<Εξω από το ΝΑΤΟ>
<Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι>

ηχούν στη συλλογική μνήμη μας και θα ηχούν…. όσο δεν καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες μας και οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι μαίνονται γύρω μας, παρά τη προσπάθεια της εξουσίας να αμβλύνει τη μνήμη μας και να χειραγωγήσει τη σκέψη μας.

Ας κρατήσουμε λοιπόν τα συμπεράσματα από εκείνη την αγωνιστική ανάταση του λαού μας κατά της χούντας και ας συμμετέχουμε στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία

Το Δ.Σ 

Προβλήθηκε 250 φορές

Ο κορωνοιός είναι εδώ, με σχολαστική ευλάβεια αλλά η κυβέρνηση είναι ακόμα στις δάφνες της! (Πάνος Σώκος)

Τα τελευταία 24ωρα μετράμε τα κρούσματα κατά δεκάδες. Κάθε μέρα αυξάνονται (151 Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) και δεν έχει καμία σημασία αν τα πιο πολλά από αυτά είναι εισαγόμενα.

Σχολικά κυλικεία - πως θα ζήσουμε εμείς; (Μυρτώ Δεμίρη)

Είμαι η Μυρτώ Δεμίρη. Ιδιοκτήτρια Σχολικού Κυλικείου, επί 8 έτη, μονογονέας, και ΑΜΕΑ με 50% ποσοστό αναπηρίας. Κάνω αυτό τον πρόλογο, για να επισημάνω ότι σε αυτές τις κοινωνικές αλλά και ευπαθείς ομάδες , ανήκει μεγάλο ποσοστό των συναδέλφων μου...

Το ωράριο της Βιολογικής αγοράς και οι ώρες κοινής ησυχίας!!! (Σιμόπουλος Γιώργος)

Βλέποντας τις νέες ώρες λειτουργίας της «Βιολογικής αγοράς» που γίνεται στο μεγάλο οικόπεδο της πλ. Παλαιών Πατρών Γερμανού, αναρωτιόμαστε όλοι εμείς που κατοικούμε στους γύρω δρόμους από αυτήν, ποιος «εγκέφαλος» καθόρισε το ωράριο.

Η νόσος COVID-19, είναι ακόμη εδώ! Και θα την πάθουμε από σαυλοπρωκτιάν και γραψαρχιδισμό (Ελευθέριος Ανευλαβής)

Αφιονισμένοι, ο εγχώριος ελληναράς κι ελληναρού, και οι εξωχώριοι τουρίστες, του «ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας», κορδακίζουν, ο ένας πάνω στον άλλον, «πατείς με πατώ σε»,στα ασφυκτικά γεμάτα μπιτσόμπαρα των νησιών και αλλαχού, αρχιδογράφοντας. κάθε μέτρο προφύλαξης για τη νόσο COVID-19.