Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»
ΑΡ. ΑΠΟΦ. : 152/2019

 

ΑΠΟΦΑΣΗ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»

Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
2. Το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 618/Τ.Β΄/18-4-2011 συγχώνευσης των Νομικών Προσώπων: α) «Αθλητικός Οργανισμός», β) Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης».
3. Τον N.3861/10 (ΦΕΚ 112 Α/13-7-2010): Ενίσχυση της διαφάνειας στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια».
4. Το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1538/Τ.Β’/11-6-2014 έγκρισης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) –Γρηγόρης Γρηγορίου και συγκεκριμένα το άρθρο 8 παρ. 4γ.
5. Την με αριθ. 216/2019 απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Ηλιούπολης, περί ορισμού Προέδρου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τον ορισμό συντονιστών (project managers) για την εκτέλεση έργων ή προγραμμάτων με αξιοποίηση προσωπικού και από διάφορες διοικητικές ενότητες ως εξής:
1) Η κα Αρετή Καρβέλα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού και η κα Ραγκούση Αικατερίνη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για Δημοτική Βιβλιοθήκη και δράσεις της, Έκθεση Βιβλίου, Δημοτικός Κινηματογράφος, Αποκριάτικες Εκδηλώσεις.
2) Ο κος Κώστας Στάππας, Προϊστάμενος Λειτουργίας Πολιτιστικών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων και ο κος Τσάκωνας Ιωάννης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για Α΄ Κλειστό, Β΄ Κλειστό, Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου, Χαλικάκι, Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου.
Ειδικά για Α΄ Κλειστό, Β΄ Κλειστό, Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ορίζεται και ο κος Μπενάς Γεώργιος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και για το Α΄ Κλειστό η κα Χαρίτου Θεμιστόκλεια Γεωργία, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κος Μπενέκης Αλέξανδρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
3) Η κα Ελένη Ψήμμα, Προϊσταμένη Τμήματος Αθλητισμού και ο κος Κύρκος Δημήτριος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Επίσης, ειδικά για την πρωινή ζώνη ο κος Δημήτρης Πανταζόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κος Κωστούλας Απόστολος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
4) Η κα Αρετή Καρβέλα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού και ο κος Ζαχείλας Λουκάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για Media Lab, Εκδηλώσεις του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., συμβάσεις Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., Φεστιβάλ Ηλιούπολης, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Καταστατικό ΝΠΔΔ. Αρ.Πρωτ.1770-09/12/2019 Αρ.Πρωτ.1770-09/12/2019
5) Ο κος Κώστας Στάππας, Προϊστάμενος Λειτουργίας Πολιτιστικών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων και ο κος Ευαγγέλου Δημήτριος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για
Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
6) Η κα Ελένη Ψήμμα, Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού, η κα Αρετή Καρβέλα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού και ο κ. Πανταζόπουλος Δημήτριος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για Χορωδία, Μαθητικό Φεστιβάλ, Σχολικοί αγώνες και Εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών.
7) Η κα Αρετή Καρβέλα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού και ο κος Τζούμαρης Ιωάννης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για γραφείο τύπου Προέδρου, εργαστήρι φωτογραφίας.
8) Η κα Αρετή Καρβέλα, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού, η κα Στραβάκου Ελισσάβετ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η κα Ιωάννα Σκλαβενίτη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για Ωδείο και Φιλαρμονική.
9) Ο κος Γεώργιος Μπενάς εντεταλμένος σύμβουλος που συνδράμει το έργο του Προέδρου.
10) Ο κος Κώστας Στάππας, Προϊστάμενος Λειτουργίας Πολιτιστικών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων και ο κος Παπαδόπουλος Χρήστος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για μαζικό άθλημα τένις Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. και τη συνεργασία με τον Α.Ο.Α.Η. (Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης
Ηλιούπολης).

Οι συντονιστές μέλη του ΔΣ συνεργάζονται με τους αρμόδιους υπαλλήλους ανά αντικείμενό τους, συνεργάζονται με τις υπηρεσίες για υγιεινή, ασφάλεια, φύλαξη, χρήση, εγκαταστάσεις και προτείνουν στο Δ.Σ. με βάση την αρμοδιότητά τους

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 

Το διαβάσαμε στην Διαύγεια (εδώ)

Προβλήθηκε 1208 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.