Το τμήμα Σχεδιασμού Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Υγείας-παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου μας, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, διοργανώνει Βιωματικά Σεμινάρια γονέων.
Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει οκτώ δίωρες συναντήσεις και απευθύνεται σε γονείς εφήβων, κατοίκων Δήμου Ηλιούπολης.
Τα θέματα πάνω στα οποία επικεντρώνονται τα σεμινάρια είναι οι ανάγκες των εφήβων, οι αλλαγές στην εφηβεία, η επικοινωνία μεταξύ γονιών και παιδιών, τα όρια, η πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και το πρόβλημα της εξάρτησης από το διαδίκτυο.
Στους γονείς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα διανεμηθεί ενημερωτικό και υποστηρικτικό υλικό για τα θέματα που θα αναπτυχθούν.
Υπεύθυνη Σεμιναρίου:
Στρατίκη Λαμπρινή: Ψυχολόγος - Κοινωνική Λειτουργός
Έναρξη Σεμιναρίου:
Τετάρτη 26.2.2020 και κάθε Τετάρτη 18:00 - 20:00
αίθουσα συνεδριών Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας (Ισόγειο Δημαρχείου) 
Αιτήσεις συμμετοχής:
Τμήμα Σχεδιασμού Προγραμ. Κοινων. Πολιτικής (Δημαρχείο-Ισόγειο)
Τηλ.: 2109970148 καθημερινά 9:00 – 12:00
Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης
& Εθελοντισμού
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

 

Προβλήθηκε 174 φορές

Έτσι θα λαμβάνετε τις ιατρικές συνταγές στο κινητό σας - Βήμα βήμα η διαδικασία

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές τους συνταγές στο κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από σήμερα οι πολίτες, καθώς τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία η εφαρμογή για την άυλη συνταγογράφηση μέσω του gov.gr.

Δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την ΑΑΔΕ αναλαμβάνει τη δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών διαλυμάτων για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.

Κορονοϊός: Ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός. Μετά τους χιλιάδες θανάτους και χώρες ολόκληρες σε καθεστώς καραντίνας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι πλέον ο κορονοϊός είναι πανδημία!