Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της αδερφής και του θείου του 47χρονου, ο οποίος τους επιτέθηκε στην πολυκατοικία που ζουν στην Ηλιούπολη, το πρωί του Σαββάτου (01.02.2020), προσπαθώντας μάλιστα να εισβάλει στο σπίτι της 50χρονης με αλυσοπρίονο και τσεκούρι.
Στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο (πατήστε τις φωτο), από τη στιγμή που αστυνομικοί σπεύδουν στην πολυκατοικία και ακινητοποιούν τον 47χρονο, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, εδώ και πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, ο 47χρονος είχε στήσει καρτέρι και περίμενε να βγει κάποιος από την πολυκατοικία, για να του πάρει τα κλειδιά και να μπει μέσα. Κάποια στιγμή βγήκε ο θείος του, τον οποίο ακινητοποίησε με πιστόλι, στη συνέχεια τον έβαλε χειροπέδες με βίαιο τρόπο, καθώς και μία κάλτσα στο στόμα και μονωτική ταινία.
Στη συνέχεια, ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου μένει η αδερφή του με τον άντρα της και το 12χρονο παιδί τους και χτύπησε το κουδούνι. Ο σύζυγος της 50χρονης περίμενε έναν συνεργάτη του και άνοιξε την πόρτα, νομίζοντας ότι ήταν αυτός.
Όμως, είδε έναν άνδρα με κράνος, να κρατά τσεκούρι και αλυσοπρίονο. Ο σύζυγος της αδερφής του δράστη προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, αλλά τον πρόλαβε ο δράστης που έβαλε το αλυσοπρίονο ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα, και ταυτόχρονα το πόδι του στην άκρη της πόρτας.
Τόσο η 50χρονη, όσο και ο άντρας της προσπαθούσαν να κλείσουν την πόρτα, με την γυναίκα να καλεί ταυτόχρονα την αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγός της με μεγάλη δύναμη άνοιξε την πόρτα και τον έσπρωξε στις σκάλες, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να κατρακυλήσει μέχρι το ισόγειο…
Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η 50χρονη μίλησε -μεταξύ άλλων- για την πρώτη επίθεση που είχε δεχθεί από τον αδερφό της με 15 μαχαιριές, όταν σώθηκε από θαύμα… “Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε”, είπε χαρακτηριστικά.
 

 www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1010 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.