Συναγερμός έχει σημάνει στον Χολαργό, καθώς βρέθηκαν κάλυκες έξω από το σπίτι του δημάρχου της περιοχής.

Αποκλεισμένη από δυνάμεις της αστυνομίας εδώ και λίγη ώρα η οδός Κλειούς, στο ύψος της Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, λόγω εντοπισμού καλύκων στο οδόστρωμα, σχεδόν έξω από την κατοικία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου.

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη στο ΑΤ Χολαργού και γενικά στην περιοχή μας, από τον εντοπισμό καλύκων επάνω στο οδόστρωμα έξωθεν της κατοικίας του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με το περίεργο αυτό συμβάν να είναι άγνωστο εάν σχετίζεται με τον ίδιο το Δήμαρχο ή όχι, λίγες μάλιστα ώρες πριν από προγραμματισμένη -τακτική- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πηγή: menoumeholargo.gr

www.newsit.gr
 

Προβλήθηκε 571 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.