Μόνο με ραντεβού που θα κλείνεται μέσω e-mail, θα δέχεται «σε εξαιρετικές περιπτώσεις» το Δημόσιο πολίτες για την εξυπηρέτησή τους.

Αυτό τόνισε μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε διευκρινίσεις για κατηγορίες εργαζομένων και πολιτών σε σχέση με τις βεβαιώσεις κυκλοφορίας:

-Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να έχουν την βεβαίωση του εργοδότη τους και αντί ωρών απλά να αναγράφεται το είδος του ρεπορτάζ που καλύπτουν.

-Φορτηγά τροφοδοσίας: Απαιτείται εκτός από την βεβαίωση του εργοδότη και δελτίο αποστολής ή δελτίο κίνησης

-Μίνι μπας και ιδιωτικά λεωφορεία: Βεβαίωση εργοδότη και δελτίο αποστολής ή κίνησης. Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο το 50% καθισμάτων.

-Παροχή τεχνικών υποστήριξης: Βεβαίωση εργοδότη και δελτίο αποστολής.

-Κούριερ: Βεβαίωση εργοδότη και ημερήσιο δελτίο αποστολής.

-Ταξί: Προβλέπεται ακόμη ένα άτομο (τρίτο) σε περίπτωση που υπάρχει ασθενής, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχετική βεβαίωση ότι είναι ασθενής

-Αυτοκίνητο: Επιτρέπεται ένας γονέας με δύο ανήλικα τέκνα.

-Αυτοκίνητο: Επιτρέπεται και τρίτος επιβάτης σε περίπτωση που πρόκειται για τρεις συγγενείς πρώτου βαθμού, οι οποίοι κατευθύνονται σε τελετή ( γάμος, κηδεία κλπ).

-Καλλιεργητές: Βεβαίωση εργοδότη σε όλους τους υπαλλήλους αλλοδαπούς και ημεδαπούς.

– Αγρότες και κτηνοτρόφοι και όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι: Βεβαίωση Τύπου Α υπογεγραμμένη από τους ίδιους με όλα τα απαραίτητα στοιχεία τους.

www.aftodioikisi.gr

Προβλήθηκε 251 φορές
Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο μετά από τρεις μήνες για την 34χρονη Ιωάννα

Το θύμα της βιτριολίστριας της Αγίας Ελεούσας, Έφης Κ., μετά από σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία και απανωτές επεμβάσεις στο πρόσωπο, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και την οικογένειά της.

Κρούσματα κορωνοϊού: Γυρίζουν από τις διακοπές στα νησιά και φέρνουν τον ιό στην Αθήνα

Η ιχνηλάτηση έδειξε ότι πρόκειται για νέους που επιστρέφουν από διακοπές σε νησιά όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Σαντορίνη και η Ρόδος - Το υπουργείο Υγείας ετοιμάζει καμπάνια με μήνυμα «όταν επιστρέφετε μείνετε μακριά από ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες»