Κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, το Σάββατο 18/4 θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην πόλη μας.
Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε.
Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πώς το Φως του κόσμου, κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκοταδιού με την Ανάστασή του από τους νεκρούς.
Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή.
Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί και ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος, με τον οποίο, το Αναστάσιμο Φως να φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας.
Στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 1/09/25, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε οικοπεδικούς χώρους κατά μήκος της Λεωφόρου Λαυρίου, στο ύψος του Βιολογικού στο Θορικό, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.