Η δημοτική αρχή φέρνει το Άγιο Φως στην πόλη
Κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, το Σάββατο 18/4 θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην πόλη μας.
Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε.
Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πώς το Φως του κόσμου, κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκοταδιού με την Ανάστασή του από τους νεκρούς.
Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή.
Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί και ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος, με τον οποίο, το Αναστάσιμο Φως να φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας.

Στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του. 

#MenoumeSpiti #Coronavirus #Covid19 #eody 

Προβλήθηκε 1085 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.