Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Υμηττό μας αφού υπογράψαμε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Πολυτεχνείο και άλλους φορείς το Μνημόνιο για την Πιστοποίηση των μονοπατιών που είχαμε εξαγγείλει τον Φεβρουάριο. 
 
 
Παρουσία  του Υπουργού Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, των Δημάρχων που αποτελούν τον ΣΠΑΥ, του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη , των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων και πλήθους φορέων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας υπογράψαμε το Μνημόνιο συνεργασίας που αλλάζει τα δεδομένα για τον Υμμητό στο Πυροφυλακιο της Αργυρούπολης που κτυπάει η καρδιά της εθελοντικής ομάδας δασοπυροπροστασίας.
 
Πύλες εισόδου, οικογενειακά πάρκα και σταθμοί ενημέρωσης είναι μόνο μερικά από τα δεδομένα που θα φέρουν χιλιάδες Αθηναίους στο βουνό μας. 
 
Ξεχωριστή παρουσίαση που θα αναφερθώ σε άλλη ανάρτηση μου έγινε στη προσπάθεια μας να φέρουμε το ηλεκτρικό ποδήλατο με σταθμούς ποδηλάτου  στον Υμηττό  και ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Κosmocar και την διοίκηση της που υποστήριξε τεχνικά σήμερα με τα ποδήλατα της την εκδήλωση μας .
 

Πηγή + φωτογραφίες (εδώ

Προβλήθηκε 255 φορές

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Όχι στην επέκταση του Κ.Υ.Τ. Αργυρούπολης - Ναι στην πλήρη απομάκρυνση του και στην απόδοση του χώρου στους Δήμους για δενδροφύτευση

Σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, με πρωτοβουλία του, ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για το Κέντρο Υπερύψηλης Τάσης