Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος, ενώ άλλε τέσσερις γυναίκες είχαν καταφέρει να βγουν από το σπίτι σχεδόν μόλις ξέσπασε η φωτιά.
Δεν είναι γνωστό, ακόμα, από ποια αιτία προκλήθηκε η φωτιά στο διαμέρισμα. Όταν κλήθηκε κι έφτασε η αστυνομία, οι τέσσερις γυναίκες είχαν ήδη βγει από το σπίτι. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα αφού έσβησαν τη φωτιά. Τότε βρήκαν την άτυχη 60χρονη νεκρή στο μπάνιο.
Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη φωτιά στη Βούλα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αδερφή της μιας από τις γυναίκες που κατάφεραν να βγουν από το σπίτι εγκαίρως. Από τις τέσσερις, οι δυο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί πως σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στη Βούλα έχει ξεσπάσει φωτιά. Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τη μάχη της κατάσβεσης.

σε διαμέρισμα επί της οδού Σερρών στην περιοχή Πηγαδάκια του δήμου Βάρης –Βούλας –Βουλιαγμένης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες 5 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

 

Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά, βρήκαν την άτυχη γυναίκα στο μπάνιο νεκρή.


Χωρίς αισθήσεις βρέθηκε άτομο κατά το στάδιο αποκάθαρσης σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Σερρών στην περιοχή Πηγαδάκια Βούλας.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

 

“Είναι συγκλονιστικό, δεν μπορώ να το περιγράφω”
Σοκαρισμένος κάτοικος της περιοχής, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου έμενε με την οικογένειά της.
Όπως είπε ο άνδρας, άκουσε τις φωνές το πρωί από το διαμέρισμα, όπου έμεναν μια γυναίκα και οι κόρες της. “Δεν μπορώ να σας το περιγράψω, είναι συγκλονιστικό”, τόνισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
www.newsit.gr
 

Προβλήθηκε 628 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.