ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ηλιούπολη 12.6.2020

Τι φοβάται ο κ. Πρόεδρος;

Την Πέμπτη 4.6.2020, λάβαμε πρόσκληση για "Διά Περιφοράς" συνεδρίαση του Δ.Σ. της Β' Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για την Παρασκευή 12.6.2020 ώρα 18:00 με 20:00 (;)

Την επομένη απεστάλη το παρακάτω αίτημα προς τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Ντέτσικα:

"Κύριε πρόεδρε

Θεωρούμε ότι τα θέματα που εισηγείστε προς το ΔΣ της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής χρήζουν διαλόγου και όχι μόνο "την υπογραφή" μας ή όχι κάτω από τις εισηγήσεις σας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξης των συνεδριάσεων του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής, ο εποικοδομητικός διάλογος.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε δια ζώσης τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας όπως έπραξε και η συνάδελφός σας στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο - που σαφώς είναι και πολυπληθέστερο - του Δήμου μας.

Σας καλούμε να επανεξετάσετε τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης μιας και η δια περιφοράς ψήφιση των θεμάτων της μας βρίσκει αντίθετους.

Άλλωστε δεν βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας. Δεν μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Αν εξακολουθείτε να θεωρείτε μη εφικτή την δια ζώσης συνεδρίαση, σας προτείνουμε η συνεδρίαση να γίνει με τηλεδιάσκεψη."

Με εκτίμηση,

Εκ Μέρους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης

Ντόρα Κουφουδάκη (τακτικό μέλος) Μιχάλης Τασούλας (αναπληρωματικό μέλος)

Η απάντηση που λάβαμε την ίδια μέρα στο αίτημά μας είναι η εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των: (άρθρο 10 ΦΕΚ 55/τΑ΄/11-3-2020 ΠΝΠ, έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών 18318/13-3-2020 κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού) η συνεδρίαση του Δ.Σ θα διεξαχθεί δια περιφοράς όπως ορίζεται στην πρόσκληση."

Με εκτίμηση Ντέτσικας Κωνσταντίνος Πρόεδρος

Το ίδιο αίτημα για "Διά ζώσης" Συνεδρίαση υπεβλήθη και από μέλη - εκπροσώπους δύο Δημοτικών Παρατάξεων και έλαβαν την ίδια απάντηση ...

Τι είναι άραγε αυτό που φοβάται ο κ. Πρόεδρος;;

Τον Covid- 19 ή οι τις …. "Αληθινές Ψηφοφορίες";;;

Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 485 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.