Προς ΜΜΕ

Σε δηµοσίευµα στην ιστοσελίδα sportime.gr, την Κυριακή 28/6, γίνεται αναφορά στη νέα διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης, γράφοντας, προφανώς λόγω έλλειψης σωστής πληροφόρησης, για καθοδήγηση και βασική χρηµατοδότηση από έναν επιχειρηµατία, γεγονός που είναι λανθασµένο.

Με βάση τα παραπάνω θα θέλαµε να ενηµερώσουµε, µε τον πιο υπεύθυνο τρόπο, ότι τη διοίκηση και την καθοδήγηση ασκεί η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται, µεταξύ άλλων, από τους κ. κ. Βλάχο Δηµήτρη, Μπίρλη Θανάση και Χάλκο Νίκο, επιφανείς ανθρώπους του επιχειρείν στην Ηλιούπολη, ενώ οικονοµικά η νέα αυτή προσπάθεια στηρίζεται συνολικά από µια πλειάδα διακεκριµένων επιχειρηµατιών, οι οποίοι δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους για τον Γ.Σ.Η. ήρθαν κοντά, βάζοντας πολύ χρόνο και χρήµατα, προκειµένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Επιδίωξη της νέας διοίκησης είναι η ποδοσφαιρική οµάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης όχι µόνο να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς της στόχους, αλλά να αποτελέσει οµάδα πρότυπο στον τοµέα της οργάνωσης και λειτουργίας της, να φέρει τον υγιή φίλαθλο κόσµο στο γήπεδο και να αναδείξει το ποδόσφαιρο ως έναν χώρο που µπορεί και πρέπει να προσφέρει γενικότερα στην κοινωνία.

Με εκτίµηση

Η Διοικούσα Επιτροπή της οµάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η

Βλάχος Δηµήτρης

Μπίρλης Θανάσης

Χάλκος Νίκος

gsilioupolifc.gr 

Προβλήθηκε 127 φορές

Κώστας Σεφτελής: Πολλές ζημιές από βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές.

Κατά το χρονικό διάστημα που οι Παιδικές Χαρές της πόλης μας παρέμειναν κλειστές, εφαρμόζοντας ο Δήμος τα περιοριστικά μέτρα στα πλαίσια του περιορισμού της εξάπλωσης της επιδημίας, δυστυχώς είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό ζημιών από βανδαλισμούς και παραβιάσεις στις περιφράξεις και στις εισόδους σε αυτές.

''Η Πόλη που θέλω''- Α.Καραχάλιου: Επιβεβλημένη η λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των σχολείων

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Αλεξάνδρα Καραχάλιου ,με αφορμή τις πρόσφατες ζημιές και βανδαλισμούς σε σχολεία της πόλης, επισημαίνει με ανάρτησή της την αναγκαιότητα της άμεσης λήψης αποτελεσματικών μέτρων προστασίας των σχολικών αλλά και των υπολοίπων αθλητικών και δημοτικών εγκαταστάσεων της Ηλιούπολης.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: '' Ανακοίνωση σχετικά με την πεζοδρόμηση της Λ. Ειρήνης''

Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες της Λεωφόρου Ειρήνης για το μέτρο της πιλοτικής πεζοδρόμησης στην περιοχή και προς αποκατάσταση των όσων πραγματικά ισχύουν, ο Ε.Σ.Η. διευκρινίζει τα ακόλουθα

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Με αφορμή την έναρξη των εργασιών στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού

Αυτό που «κατεδαφίζεται» στο Ελληνικό είναι το δικαίωμα του λαού να έχει πρόσβαση και να απολαμβάνει ένα έργο που θα υπηρετεί τις δικές του ανάγκες.

Ο Φώτης Χρυσουλάκης για τις ζημιές και τις καταστροφές στα σχολικά κτήρια.

Οι ζημιές και καταστροφές σε σχολικά κτίρια, από αγνώστους, αναδεικνύουν σε κάθε περίπτωση, την ανάγκη φύλαξης των σχολικών μονάδων, κάτι για το οποίο η κάθε υπεύθυνη πολιτεία και Δημοτική αρχή θα έπρεπε και οφείλει να μεριμνήσει.

Η Πόλη που Θέλω: Ατυχής προσπάθεια σύνδεσης γεγονότων από το Δήμαρχο Ηλιούπολης «Εδώ οι μπουλντόζες ξεκίνησαν».

Με μία ανάρτηση ενός βίντεο στην προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, την Πέμπτη 2/7/20 κοινοποίησε την έναρξη των έργων αποκατάστασης του ... παρακείμενου πεζοδρομίου μπροστά από το κτίριο του ΙΚΑ, στην πλατεία Π.Π. Γερμανού με τον εμφατικό τίτλο «Εδώ οι μπουλντόζες ξεκίνησαν».