Εξ αφορμής, ''Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη'', επίσης ''ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς'', κάποτε έρχεται ο καιρός ''Κάλλιο αργά, παρά ποτέ''.

 

Επειδή ο Σύλλογος μας προσπαθεί πάντοτε να συνεργάζεται θεσμικώς με τις αρχές και τους άρχοντες, χωρίς να σταματά να εργάζεται ποικιλοτρόπως για την διατήρηση και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πόλης μας, γνωρίζουμε ότι έχουν δρομολογηθεί ή ωριμάζει η δρομολόγηση επίλυσης και άλλων χρονιζόντων ζητημάτων, τόσο στο ''ΧΑΛΙΚΑΚΙ'', όσο και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, αρκεί να συνεχίσουν να αντιπαρέρχονται τα προσκόμματα που βάζουν όσοι "καμώνονται" τον ''παπά".

ΓΣΗ-ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 

Κλωβός Ρίψεων Δημοτικού Σταδίου «ΧΑΛΙΚΑΚΙ»

 

Πλήρης και Επιτυχής Αποκατάσταση

-Ως Σύλλογος οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας στο ΔΣ και κυρίως στον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ Δημήτριο Πανταζόπουλο και τις συνεργαζόμενες Δημοτικές Αρχές και Άρχοντες, καθώς σε σύντομο διάστημα από ανάληψης των καθηκόντων τους και σχεδόν άμεσα από την ενημέρωση τους, επιλήφθηκαν και επιλύσαν το χρονίζων επί 7 έτη σχεδόν, πρόβλημα της στατικότητας και της προστατευτικής δικτύωσης του κλωβού, της βαλβίδας ρίψεων στο Δημοτικό Στάδιο «ΧΑΛΙΚΑΚΙ», αντιλαμβανόμενοι προσερχόμενοι επί τόπου την σοβαρότητα της επισφαλούς κατάστασης και σεβόμενοι τους αθλητές/-τριες και δημότες/κατοίκους που προπονούνται και αθλούνται στο στάδιο.

-Οι εργασίες έδρασεις και στερέωσης του κλωβού, ολοκληρώθηκαν εν μέσω κορωνοϊού και της προστατευτικής δικτύωσης του κλωβού, εν μέσω θερινής ραστώνης και πλέον η βαλβίδα ρίψεων του σταδίου αποδίδεται προς χρήση σε άρτια κατάσταση.

-Επιτρέψτε μας μία σύντομη παρουσίαση και ένα σύντονο ιστορικό, για να καταδείξουμε, ότι δεν ευλογούμε ή εμπλεκόμαστε εκτός σκοπού του Συλλόγου μας, με την πολιτική, αλλά επιχαίρουμε για τα αυτονόητα, να αναγκάζεται τελικώς ο εκάστοτε Πρόεδρος να κάνει την δουλειά:

--Το υπόψη στάδιο κατασκευάστηκε ως ολυμπιακό προπονητήριο, και συγκαταλέγεται στον μικρό αριθμό σταδίων που διαθέτει βαλβίδα ρίψεων.

--Στο υπόψη στάδιο, καθημερινώς προπονούνται περί τους 400 αθλητές/-τριές του Συλλόγου μας, από επίπεδο εκμάθησης στίβου, έως διεθνής αθλητές/-τριες με συμμετοχές σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Αγώνες, καθώς και εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δημοτών/κατοίκων.

--Τα τελευταία 7 έτη, ο κλωβός ρίψεων αντιμετώπιζε ζήτημα στερέωσης με το έδαφος, με αποτέλεσμα να εμφανίζει κινητικότητα στα σημεία έδρασείς του, φαινόμενο που επιδεινωνόταν με δυνατό άνεμο, η δε προστατευτική δικτύωση είχε διαρραγεί πολλαπλώς.

--Η αντιμετώπιση αρμοδίως, κατ΄ ελάχιστον ανεπαρκής και επιδερμική και ενίοτε περιπαιχτική, από τον ‘’Άννα’’ στον ‘’Καϊάφα’’, χωρίς να είναι σε γνώση μας εάν ποτέ ενημερώθηκε ο ‘’Καϊάφας’’, προτάσεις-προφάσεις για υψηλό κόστος, συνολικές μελέτες, τεχνικές υπηρεσίες, ο Χατζηπετρής κά και ο καιρός περνούσε με ‘λουκουμάκια’’ και ‘’μπαλώματα’’, επιπέδου διασκέδασης εντυπώσεων, διατηρώντας και φορτώνοντας στην πλάτη του ΓΣΗ μια καθόλου διασκεδαστική επισφάλεια.

-Συνεχίζουμε… ευελπιστώντας στην διατήρηση της νέας περπατισιάς.

ΠΗΓΗ 

Προβλήθηκε 849 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.