Κυριακή 20.09.2020

Αναστέλλεται η λειτουργία του Α4 τμήματος του 1oυ Λυκείου Παλαιού Φαλήρου έως τις 30/9/2020 μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή του τμήματος.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το θέμα, ενεργοποίησε σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου τις προβλεπόμενες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων του σχολείου, εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν καταρτισθεί.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι σε συνεχή επαφή με την Διεύθυνση του σχολείου και τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ ενώ έχει τεθεί στην διάθεση της Διεύθυνσης του σχολείου για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κριθεί απαραίτητη.

Παράλληλα, σήμερα Κυριακή, η Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και την Αντιδημαρχία Παιδείας για δήλωση κρούσματος κορωνοϊού από γονείς μαθητή του Β4 τμήματος του 2oυ Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Καθώς η ενημέρωση έγινε σήμερα αργά, αύριο το πρωί και σε συνεννόηση με την Διεύθυνση του σχολείου, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης ενώ το τμήμα δεν θα λειτουργήσει, αναμένοντας την σχετική ανακοίνωση διακοπής λειτουργίας του από το Υπουργείο Υγείας.

Η Δημοτική Αρχή εύχεται γρήγορα περαστικά στους δύο μαθητές και στις οικογένειες τους και υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη τήρησης των μέτρων προσωπικής υγιεινής από όλους μας.

πηγή 

Προβλήθηκε 135 φορές

Κορονοϊός: Σάλος με καθηγήτρια στον Υμηττό που δεν φοράει μάσκα στην τάξη - ''Πάρτε μου μάσκαρα''

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό σε επαγγελματικό Λύκειο στον Υμηττό όπου καθηγήτρια, ενώ ο κορονοϊός εξαπλώνεται επικίνδυνα σε όλη τη χώρα, αρνείται να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος.

Αργυρούπολη: Επέμβαση αποκατάστασης του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης

Μετά τις εικόνες ντροπής για την πόλη και την ιστορία της που δημοσιεύσαμε προ ημερών, συνεργείο του Δήμου, προέβη χθες σε εργασίες αποκατάστασης του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης και του περιβάλλοντος χώρου.