Οι Προτάσεις της παράταξης ''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ''

Εντός των τειχών 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα θετικά μοριακά τεστ για τον COVID - 19 η παράταξη "Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" προτείνει:

- Προληπτικά τεστ όχι μόνο των υπαλλήλων που εργάζονται στο δημαρχείο αλλά όλων των υπαλλήλων που εργάζονται στον δήμο Ηλιούπολης, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας και του Πρασίνου αλλά και των Νομικών Προσώπων (ΠΑΟΔΗΛ) και (ΚΑΦΑΔΗΛ) όπως και όλων των καθαριστριών που εργάζονται στα σχολεία της πόλης μας.

- Απολυμάνσεις και αγορά ειδικών θερμομετρητών σε όλες τις δομές του δήμου μας αλλά και στα σχολεία της πόλης μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συμπολίτες μας που βρέθηκαν θετικοί στα μοριακά τεστ για τον COVID - 19 και θα βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε οικογένειας που έχει ανάγκη. 

Προβλήθηκε 853 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.