Μετά τις τελευταίες εξελίξεις των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα θετικά μοριακά τεστ για τον COVID - 19 η παράταξη "Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" προτείνει:

- Προληπτικά τεστ όχι μόνο των υπαλλήλων που εργάζονται στο δημαρχείο αλλά όλων των υπαλλήλων που εργάζονται στον δήμο Ηλιούπολης, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας και του Πρασίνου αλλά και των Νομικών Προσώπων (ΠΑΟΔΗΛ) και (ΚΑΦΑΔΗΛ) όπως και όλων των καθαριστριών που εργάζονται στα σχολεία της πόλης μας.

- Απολυμάνσεις και αγορά ειδικών θερμομετρητών σε όλες τις δομές του δήμου μας αλλά και στα σχολεία της πόλης μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συμπολίτες μας που βρέθηκαν θετικοί στα μοριακά τεστ για τον COVID - 19 και θα βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε οικογένειας που έχει ανάγκη. 

Προβλήθηκε 129 φορές

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη για την 28η Οκτωβρίου

Το «ΟΧΙ» της Ελλάδας την 28η Οκτωβρίου του 1940, διατηρεί και σήμερα ακέραια την αξία του, σαν σύμβολο ομοψυχίας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης:  ''Παροχή βοήθειας σε τραυματισμένο άτομο που έκανε αναρρίχηση''

Παροχή βοήθειας σε τραυματισμένο άτομο που έκανε αναρρίχηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25/10/20. Το άτομο είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και βρισκόταν σε δύσβατο σημείο στον Υμηττό, στην περιοχή του Βύρωνα.

Εκλογή του Σπύρου Ζαννιά στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη, 22-24 Οκτωβρίου 2020, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο