Mαύρες ημέρες για τον Πανιώνιο, ο οποίος έστειλε και τυπικά την επιστολή του στην Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League την Τρίτη (22/9), γνωστοποιώντας ότι δεν θα παίξει στην SL2.
Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, σε ένα πρωτάθλημα βέβαια στο οποίο θα μπουν από το... παράθυρο, μια και η κλήρωση των 10 ομίλων έχει ήδη πραγματοποιηθεί και από την ΕΠΟ αναμένεται να βοηθήσουν τους «κυανέρυθρους».
Ο Πανιώνιος, λοιπόν, θα μπει με ορισμό είτε στον 6ο είτε στον 7ο όμιλο
  • στον πρώτο είναι Σαντορίνη, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, Α.Ε. Μυκόνου, Αήττητος, Φωστήρας, Μαρκό, Α.Ε. Μοσχάτου, Εθνικός, Ηλιούπολη, Προοδευτική.
  • στον δεύτερο Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, Ερμιονίδα, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός και Μολαϊκός.
Πηγή: a-sports.gr

www.prismanews.gr 

Προβλήθηκε 516 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.