Κλείνει η Αθηνών - Σουνίου για 20 μέρες στις Τρύπες του Καραμανλή!

Στα πέριξ 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ταλαιπωρία περιμένει τις επόμενες 20 με 25 μέρες όσους χρησιμοποιούν συχνά την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. Ο δρόμος κλείνει τις επόμενες ώρες.

Αυτό αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Η παραλιακή Αθηνών – Σουνίου κλείνει στις γνωστές «Τρύπες του Καραμανλή»

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα (30.09.2020) και για 20 με 25 μέρες. Αιτία σημαντική ρωγμή στο βράχο στις Τρύπες του Καραμανλή.

Η τροχαία θα κατευθύνει τα οχήματα σε εναλλακτική διαδρομή μέσω Βάρκιζας.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1376 φορές

Άγιος Δημήτριος: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος-  Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

Ο 42χρονος μαστροπός απειλούσε νεαρή κοπέλα ότι θα βλάψει τις γάτες της, εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητα των θυμάτων του και τα εξανάγκαζε να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό και να συνευρεθούν με τον ίδιο αλλά και με πελάτες

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.