Ασπίδα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Υμηττό από τον ΣΠΑΥ για δεύτερη μέρα

Εντός των τειχών 13 Οκτωβρίου 2020

Το μεγάλο σχέδιο του Προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Υμηττού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.



Συνεργείο του Συνδέσμου βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην Ηλιούπολη, ολοκληρώνοντας τις πρώτες εργασίες καθαρισμού του φράγματος, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών και πρανών που είχαν υποχωρήσει σε σημεία επαφής του βουνού με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.




Στο συγκεκριμένο σημείο, τα πρανή αποτελούσαν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς μεγάλος όγκος από πέτρες και χώματα είχε καταπλακώσει τμήμα του πεζοδρομίου μέχρι το οδόστρωμα, αποκόβοντας τη διέλευση των πεζών.




Η αντιπλημμυρική προστασία του Υμηττού και των Δήμων που τον περιβάλλουν, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση ο ΣΠΑΥ θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των αρμόδιων φορέων.


h


πηγή + φωτογραφίες


Προβλήθηκε 713 φορές

Στην Αθήνα ''χτύπησαν'' οι αυτόκλητοι ''τιμωροί παιδόφιλων'' – Έστησαν παγίδα και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στην Ηλιούπολη

Ο αστυνομικός δήλωσε πως την ώρα που πήγαινε στο περίπτερο δέχτηκε επίθεση από νεαρούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο