.
Δράσεις για παιδιά & γονείς .
Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο το Ρέμα της Πικροδάφνης συγκάλεσε χθες (29.
Θα αποφύγουμε, να σχολιάσουμε τις προσωπικές ?πολιτικές? εκτιμήσεις του δημάρχου, για το τι είναι και που το ?πάει? ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πρώτον, δεν συνάδουν με τον θεσμικό του ρόλο και δεύτερον, απλά δείχνουν τους ευσεβείς του πόθους και ίσως τις βλέψεις του. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την υποχρέωση, γιατί είμαστε δημοτική κίνηση, που βασίζεται, στην υποστήριξη, δημοτών από όλες τις εκφράσεις του πολιτικού φάσματος και ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο, για την υλοποίηση του δημοτικού μας προγράμματος, που μας ενώνει.
Τη δρομολόγηση της οριστικής επίλυσης των πλημμυρικών προβλημάτων στην περιοχή Καρέα ? Αναστάσεως, που ανήκει στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα, σηματοδοτεί η ανάθεση εκπόνησης της οριστικής μελέτης για τους αγωγούς ομβρίων στους παραπάνω Δήμους. Το κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 46.
Με αφορμή δημοσίευμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης στον ηλεκτρονικό τύπο της πόλης μας την 7/10/15 και προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να παραθέσω τα παρακάτω: Η Λαϊκή Συσπείρωση υποστηρίζει ότι «η δημοτική αρχή απορρίπτει ξεδιάντροπα και από χέρι τα παιδιά από άνεργες μανάδες». Εντυπωσιακός λαϊκισμός! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι βρεφονηπιακοί σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν βάση του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας (ΦΕΚ 497Β/2002).
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 .
Κύριοι νοιώσατε την αγωνία να δώσετε, εν ολομέλεια μάλιστα, απάντηση στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις εξελίξεις όσον αφορά την συγκρότηση της Β? Τάξης Ψυκτικών στο ΕΠΑΛ της πόλης μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου να στηρίξει το αίτημα των μαθητών και των γονιών τους.
Με αφορμή την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την κατάργηση του τμήματος των ψυκτικών της Β΄ Λυκείου στο ΕΠΑΛ της πόλης μας, το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης αισθάνεται την ανάγκη προς αποκατάσταση της αλήθειας να διατυπώσει τα παρακάτω: .
Η Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη", σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στα γραφεία της,Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Ηρακλείτου 1, στην παρουσίαση του βιβλίου τηςΔέσποινας Παρασκευά ? ΒελουδογιάννηΟ ΕΧΘΡΟΣ- ΤΟ ΑΙΜΑ - Ο ΤΙΜΩΡΟΣπου αναλύει τις βασικές θεματικές οι οποίες αναπτύσσονται στον φασιστικό λόγο. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η προαγωγή της υγείας των κατοίκων με έμφαση στην πρόληψη και την άμεση επέμβαση, αποτελεί βασική μέριμνα και προτεραιότητα του Δήμου Ηλιούπολης. Συνεχίζοντας λοιπόν με αμείωτη ένταση το ήδη πλούσιο έργο το οποίο έχει παραχθεί στον τομέα της υγείας ο Δήμος εξόπλισε με ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ: Σχολεία, ΚΑΠΗ και Αθλητικά Κέντρα, με ΤΗΛΕΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥΣ τους δημότες που έχουν πρόβλημα, ενώ έθεσε σε λειτουργία και ένα καινοτόμο, πρωτοποριακό ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ για μοναχικά και ανήμπορα άτομα.
Στα πλαίσια του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Ανοιχτών Αθλητικών Χώρων», ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ επί των οδών Κύπρου και Παμίσου.
Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια, χάσαμε για πάντα, τον φίλο, τον συμπολίτη, τον συναγωνιστή, τον δικό μας Κώστα. .
Σημαντικές αποφάσεις βελτιωτικών έργων, αλλά και εμπέδωσης μιας ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε για 6η συνεχόμενη χρονιά να μην προχωρήσει σε ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ στα τέλη και τους φόρους που εισπράττει από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μια ακόμα μεγάλη εκλογική νίκη. Ιδιαίτερα στην Ηλιούπολη αναδείχτηκε πρώτο κόμμα με πολύ μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, ξεπερνώντας κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες το πανελλαδικό του ποσοστό.
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση και λειτουργία τμήματος Β΄ τάξης ψυκτικών στο ΕΠΑΛ. (Δημοτικό Συμβούλιο 15.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους: Γονείς ?Εκπαιδευτικούς ?Μαθητές των 8ου , 11ου, 17ου και 21ου Δημοτικών σχολείων, καθώς και 2ου, 3ου, 4ου, Γυμνασίων, τους συμπολίτες στα «Δίκτυα Αλληλεγγύης» ? ΗΛΙΟΥ ?πόλις? και ?Λαγούμι? , το ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.
Ο εθελοντισμός σου προσφέρει εκτόνωση, σου προσφέρει ψυχική υγεία , τη χαρά της προσφοράς, κοινωνικοποίηση, το περιβάλλον της αλληλεγγύης, σου προσφέρει τη δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητες σου και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και εμπειρίες. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρεμβαίνεις σε όσα υπάρχουν γύρω σου και να δημιουργείς! Για όλα αυτά, και για να έχουμε μια ανθρώπινη κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς, ο Δήμος Ηλιούπολης σχημάτισε δεκάδες δομές εθελοντισμού και σε καλεί να ενταχθείς και να βοηθήσεις.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































