Στα πέριξ


Περιφέρεια Αττικής: Παραδίδεται το απόγευμα η πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Προς προς χρήση θα παραδοθεί το απόγευμα της Τετάρτης (08.09.2021) η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Αφροδίτης (είσοδος Μαρίνα Φλοίσβου), παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Επιστρέφουν οι ''ιστορικοί περίπατοι'' με τον ''Βύρωνα της Κατοχής''

Τα ίχνη του σημαντικού αντιστασιακού κινήματος που ανέπτυξαν οι οργανώσεις του ΕΑΜ στην πόλη του Βύρωνα κατά τη διάρκεια της γερμανικής και ιταλικής στρατιωτικής κατοχής (1941-1944) θα αποτελέσουν αντικείμενο των «ιστορικών περιπάτων» που επιστρέφουν την ερχόμενη Κυριακή 12/9.

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ευελπίδων στη Βούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς την Παραλιακή και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και γύρισε με αντίθετη φορά προς τον δρόμο.

Mediterranean College - Νέο Campus στη Γλυφάδα για το 1o Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας

Το μέλλον σου είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι. Βρίσκεται στην επόμενη σελίδα, στο επόμενο κλικ, στο επόμενο βήμα… Και οδηγεί σε μια ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στην εκπαιδευτική σου πραγματικότητα!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 26 και 27/ 8 στην Συγγρού, στο ύψος της Αμφιθέας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 26 και 27-8-2021 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως 16:00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμου Καλλιθέας, στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 24/08/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.