Στα πέριξ


Μαρία Προμπονά - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος - ''Ανάσσα''

Γνωρίζοντας την κα ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ διέκρινα την αγάπη και το πάθος της για την αναβάθμιση του τόπου μας και αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό της ΑΝΑΣΣΑ για ένα καλύτερο αύριο

''Χρυσός'' στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ζίου ζίτσου ο Κωνσταντίνος Μπαλάσκας του αθλητικού συλλόγου ΤΙΤΑΝΕΣ

Με τη στήριξη του προπονητή του Ιωάννη Μπάλλα, ο Κωνσταντίνος έχει πλέον κερδίσει 3 διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο Duo system, σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ζίου Ζίτσου - στην κατηγορία Παίδων το 2021 και 2022 και στην κατηγορία Εφήβων το 2023.

Δήμου Ξενοφών - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Νέα Πνοή Προοπτική

Επιθυμώ να υποστηρίξω τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση των δημοτών και της δημοτικής αρχής, προωθώντας πρωτοβουλίες και πολιτικές που θα εξυπηρετούν το κοινό καλό.

Σταμούλη Θεοδώρα - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Νέα Πνοή Προοπτική

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για το λόγο ότι θέλω τα παιδια μου και τα παιδια των συμπολιτών μου να μεγαλώνουν με αίσθημα ασφαλείας και ευημερίας στην πόλη που διαμένουν.

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.

Βίντεο - ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από συμμορία ανηλίκων στα Νότια Προάστια

Στο βίντεο του MEGA φαίνεται το άτυχο παιδί να έχει πέσει στο πάτωμα και να δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά ενώ βρίζουν την οικογένειά του και κάποιοι άλλοι τραβούν βίντεο το οποίο στη συνέχεια ανέβηκε στα social media!