Στα πέριξ


Δημός Βύρωνα:''Επιπλέον μέτρα προφύλαξης των πολιτών, αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού''

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του κορωνοϊού και αποφάσισε τη συμπλήρωσή των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα με τα παρακάτω...

Πυροβολισμοί έξω από ταβέρνα στην παραλιακή -  Ένας τραυματίας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες κατέβηκαν από ασημί αυτοκίνητο μπροστά από ταβέρνα και, αφού διαπληκτίστηκαν με ένα άλλο άτομο, έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί και ένας άνθρωπος τραυματίστηκε

Κορονοϊός στη Δάφνη: Η ανακοίνωση του Δήμου για το νέο θετικό δείγμα

''Το ύποπτο κρούσμα κηδεμόνα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είναι θετικό. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα'', αναφέρει ο Δήμαρχος της πόλης.

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΠΑΥ με τους εκπροσώπους όλων των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας - Πυρόσβεσης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ.Σ. του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της προετοιμασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και του συντονισμού των δυνάμεων όλων των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης.

Σωματείο Δήμου Βύρωνα: Άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον κορωνοϊό

Ήδη εκδόθηκε από το σωματείο ενημερωτική ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους με οδηγίες για τον κορωνοϊό και υπήρξε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Υγείας, όπου του ζητήθηκε να παρθούν άμεσα μέτρα και να αγοραστούν με επάρκεια όλα τα ενδεικνυόμενα υλικά για το σύνολο των εργαζόμενων στον Δήμο.

Δήμος Ελληνικού-Αργυρουπολης: ''Έκτακτα μέτρα για τον Κορωνοϊό''

Σε προληπτικές απολυμάνσεις στα σχολικά κτίρια, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και σε όλα τα δημοτικά κτίρια όπου υπάρχει συνάθροιση κοινού, προχωρά μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρουπολης.

«ΧΑΜΗΛΑ η ΜΠΑΛΑ ...» ή «η ΜΠΑΛΑ στην ΕΞΕΔΡΑ ...» για τον ΥΜΗΤΤΟ;

Προφορικά και ωραιοποιημένα τα «σχέδια» του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος 11 Δήμων για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού), περιέγραψε ο Γιάννης Κωνσταντάτος στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης.

Κλείνουν οκτώ σχολεία στην Αττική λόγω του 4ου κρούσματος κορωνοϊού. (Τα δύο στην Γλυφάδα)

Η τέταρτη ασθενής από τον ιό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» είναι καθηγήτρια και ως εκ τούτου είχε έρθει σε επαφή με μαθητές της, όχι μόνο στο σχολείο που δίδασκε, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέδιδε.