Εφυγε από τη ζωή ο μουσικός Αντώνης Στεφανίδης, οποίος στο τέλος της δεκαετίας του ʼ60 είχε δημιουργήσει μαζί με τον Αντώνη Βαρδή και τον Γιώργο Μελέκη το συγκρότημα Vikings..
Εφυγε από τη ζωή ο μουσικός Αντώνης Στεφανίδης, οποίος στο τέλος της δεκαετίας του ʼ60 είχε δημιουργήσει μαζί με τον Αντώνη Βαρδή και τον Γιώργο Μελέκη το συγκρότημα Vikings..
Τα Βραβεία της Εταιρείας Συγγραφέων απονεμήθηκαν χθες 23.11.2017 στις 19.00 στο Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Ο Γιάννης Ξανθούλης μάς μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα της δεκαετίας του ʼ60, σε μια καθημερινότητα από καιρό ξεχασμένη, τότε που κυριαρχούσε η πίστη και η ελπίδα σε ένα καλύτερο μέλλον.
Πάνω από 3 εκατ. προβολές σε μια μέρα το τραγούδι της ταινίας Bollywood στη Νάξο
Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» φιλοξενεί και καλεί στην έκθεση ζωγραφικής «Αλέξανδρος, ο ασυμβίβαστος καλλιτέχνης».
Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, ο Διονύσης Τσακνής ξεκινά τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του στον ΡΥΘΜΟ τις Παρασκευές 24 Νοεμβρίου,1 και 8 Δεκεμβρίου.
Την Τετάρτη 22/11 και ώρα 5-7 ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια το οποίο έχει κατακτήσει πολλά βραβεία θα πάρει μορφή στη Μαγική Χώρα...
Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του ομίλου μας!!!
To Stand-Up Comedy είναι ένα ραγδαία ανερχόμενο στη χώρα μας είδος θεατρικής κωμικής παράστασης
Η ιστοσελίδα museumfinder.gr αποτελεί μια εθελοντική προσπάθεια συγκέντρωσης και ανάδειξης όλων των μουσειακών χώρων της Ελλάδας και έχει στόχο να καλύψει το κενό που υπήρχε σε αυτόν τομέα στο διαδικτυακό τοπίο της Ελλάδας.
Το Σάββατο 18/11 στη μουσική σκηνή HolyWood Stage για ένα ταξίδι στη φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του "Rock and Roll" τους!
Στον πρωταγωνιστή της ίδιας ταινίας Ρέινε Μπρίνολφσον που ερμηνεύει έναν αγρότη που ζει στην επαρχία της Σουηδίας της δεκαετίας του '70...
Εδώ και τέσσερα χρόνια, η ψυχή του ΠΟΡΤΑ, Ξένια Καλογεροπούλου, αφηγείται παραμύθια απ' όλον τον κόσμο στους μικρούς μας ακροατές.
Αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι. Περιοδεία της ΣΟΝΕ σε όλη την Ελλάδα. - Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 / Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών
Στην όχθη μιας λίμνης ζει από τα παιδικά της χρόνια μια κοπέλα - να, όπως εσείς. Αγαπάει τη λίμνη σαν γλάρος κι είναι ευτυχισμένη κι ελεύθερη σαν γλάρος.
Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Ρυθμού μεταμορφώνεται σε λαϊκό πάλκο και υποδέχεται τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, την Μαρία Τσάμη και τον Αποστόλη Βαγγελάκη, έναν από τους σπουδαιότερους σολίστες πνευστών, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια.
Θλίψη για τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης. Είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Το διάσημο tribal rock μιούζικαλ HAIR ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση.
Ο Θανάσης Μπίρλης είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας οπτικών καταστημάτων «Οφθαλμός» αλλά και ένας παθιασμένος καλλιτέχνης
Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ξεκινά την πλήρη λειτουργία του το Μουσείο Παιχνιδιών του Μουσείου Μπενάκη, στον εντυπωσιακό πύργο στο Παλαιό Φάληρο.
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr