Άρτος και Θεάματα


PUT YOUR PAWS UP - Garage...

  World Animal Day Σήμερα  Σάββατο 4 Οκτωβρίου το Garage και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης συναντιούνται και υπενθυμίζουν την ανάγκη της εθελοντικής προσφοράς προς τα ζώα. Γίνε η αγάπη, η αγκαλιά, η φωνή, όσων φωνή δεν έχουν.

PISTOLS the party!!!!

  Ένα νέο πάρτι με άρωμα γυναίκας κάθε Τετάρτη στο BOTRE club!!!   Η γυναικεία παρέα του BOTRE σας περιμένει κάθε Τετάρτη, σε ένα πάρτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο!!!         HOSTED by: Argyro Gatou Ir ArVasileia KornarakiEveline Mouzaki Dance Show by:Miri Casciello Sissy Zografou Music by:George Stamatelos Covered by:Nightstories.gr   .

Το Σάββατο οι δρόμοι οδηγούν στο cine music

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του φέρνει εκπλήξεις!!!   Σάββατο 27-09-2014   ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ, η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ και η ΤΕΤΗ ΡΕΝΕΖΗ για εσάς στα μικρόφωνα μόνο στο Cine Music!!!       ακούστε Γιάννη .

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης πηγαίνει ?στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης πηγαίνει ?στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! H Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συμμετέχει στο πρόγραμμα "Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" και σας προσκαλεί την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11:00 σε μία ξενάγηση στο Κέντρο Επισκεπτών, όπου φιλοξενείται μόνιμη έκθεση για τους τρεις πυλώνες του ΚΠΙΣΝ: την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή και το έκτασης 170.000 m2 Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Προς την Επόμενη Θάλασσα ? 2ος Χρόνος

Νίκος Καλλίνης - Πέτρος Συνοδινός - Σαββέρια Μαργιολά   Συνεχίζοντας τα περσινά επιτυχημένα ταξίδια τους, o Νίκος Καλλίνης, τραγουδιστής και κιθαρίστας των «Εκείνος + Εκείνος», ο τραγουδοποιός και κιθαρίστας Πέτρος Συνοδινός και η Σαββέρια Μαργιολά παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Προς την Επόμενη Θάλασσα ? 2ος Χρόνος», βασισμένη στις προσωπικές δισκογραφίες τους, σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει στην ταινία «Το Τελευταίο Πέρασμα» των Γιώργου Πολυμενάκου ? Αλέξανδρου Ιωαννίδη, καθώς και επιλεγμένες διασκευές κλασσικών ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Πρώτο λιμάνι για φέτος , η φιλόξενη σκηνή του «ΡΥΘΜΟΥ stage»,στην Ηλιούπολη για 2 παραστάσεις:Σάββατο 20 & Σάββατο 27 Σεπτέμβρη.

Ρυθμός Stage μουσική σκηνή.

Ο Ρυθμός Stage ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά πράγματα της Αθήνας τον Απρίλιο του 2009.   Το μουσικό στέκι το οποίο βρίσκεται στην Ηλιούπολη, (Μαρίνου Αντύπα 38) από τα πρώτα του κιόλας βήματα κέρδισε το μουσικόφιλο κοινό φιλοξενώντας μουσικές παραστάσεις αφενός με καταξιωμένους καλλιτέχνες, αφετέρου έχοντας ανοιχτή την πόρτα του σε νέα σχήματα και νέες προτάσεις.

Η Χοραλία στο Θέατρο Βράχων

Οι αγαπημένοι μας ήρωες: η Τερέζα, η Μάρδη και ο Αρης, παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου κοντά μας.   Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη ώρα 09.