• lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • syntrivani
  • kargas
  • venchi
  • raxati
  • booze
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • 3pigs
  • petshopcorner
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho
  • enso_tatoo
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida

Άρτος και Θεάματα


«Δύο δρόμοι για τον Ερωτόκριτο»

Δυο σημαντικοί συνθέτες, δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί, κάνουν την έκπληξη το φετινό χειμώνα και συνεργάζονται πρώτη φορά επί σκηνής.   Μαζί, τα Σάββατα 17 και 24 Ιανουαρίου στο Ρυθμό Stage, θα αφηγηθούν ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, ένα παραμύθι της ελληνικής παράδοσης, τον «Ερωτόκριτο» και όχι μόνο?!   «Κατέχε όσο στερεγεύομαι πράμμα που μ? αρέσει τόσο πλια μες τα σωθικά σπίθες φωθιές με καίσι» εξομολογείται η Αρετή στη Νένα της και έτσι μας ορίζει πως η έλλειψη και η απουσία θα πυροδοτήσουν το πάθος που θα τους οδηγήσει στο ύψος που ο Έρωτας του καλεί? Και έτσι διδασκόμαστε πως τα βάσανα φοβούνται τους ερωτευμένους ?   Τα συμπεράσματα του ποιητή μέσα από τη μάχη της δοκιμασίας είναι πολύτιμα και ο ίδιος καταλήγει πως ? «Όποιος με δίχως πιβουλιά τον πόθο του ξετρέχει και αν στην αρχή βασανιστεί καλό το τέλος έχει?»   Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντήθηκαν πρώτη φορά στις παραστάσεις του Σείριου του Μάνου Χατζιδάκι το 1986.

«ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ»

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτοςκαι ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου στο Ρυθμός Stage «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη» Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου Μαζί τους η Ζωή Παπαδοπούλου   O Γεράσιμος Ανδρεάτος, απλώνει το χέρι στον Σταμάτη Χατζηευσταθίου και ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του "Ρυθμός Stage" για δύο μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου με τον τίτλο «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη». Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γεράσιμου, του πιο αυθεντικού τραγουδιστή της γενιάς του, τα τραγούδια του οποίου υπογράφει ο Σταμάτης.

ΡΟΣΣΙΝΙΑΔΑ - παιδική παράσταση αλλά όχι μόνο!!!

Ακούγοντας την άποψη δεκάδων παιδιών ότι η όπερα είναι βαρετή, δημιουργήθηκε η ανάγκη να ανατρέψουμε τη σκέψη τους. Έτσι γεννήθηκε η Ροσσινιάδα: ένα παραμύθι που εισάγει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του Τζοακίνο Ροσσίνι, ενός από τους μεγαλύτερους συνθέτες της όπερας.

Αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη με τη Λαϊκή Ορχήστρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Ρυθμός StageΜίκης Θεοδωράκης Της εξορίας - Τα Λυρικά - Οκτώβρης 78 - Το τραγούδι του νεκρού αδελφού - Πολιτεία - Κύκλος Φαραντούρη - Σκόρπια Ερμηνεύουν: Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Βέττα, Μπέττυ Χαρλαύτη.   Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»   Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage", η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάσει αποσπάσματα από επτά κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη.

*** ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ***

Οπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!!   Η ομάδα της MIRANDA θα είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στην πιο ζεστή,γιορτινή και κεφάτη ατμόσφαιρα της πόλης μας!   ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 210-9961838 Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!!     Με εκτίμηση, MIRANDA TEAM.

''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ''

Η θεατρική ομάδα ''Η ΤΑΡΑΤΣΑ'' σας παρουσιάζει την κωμωδία του Πιέρ ντε Μαριβώ ''ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ''. Σκηνοθετική επιμέλεια: Ματίνα ΣαμιώτηΕπιμέλεια κίνησης: Γωγώ ΓαλανούΒοηθοί σκηνοθέτη: Γωγώ Γαλανού,Αναστάσιος Κολοβός Παίζουν: Γεώργιος Αννούσης, Ιωάννης Αννούσης, Έλενα Γεωργαντά, Παναγιώτης Σαμιώτης, Χριστίνα Χρήστου   Σας περιμένουμε στην αίθουσα του ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στις 20 και 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 20:00.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - 19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Δεκεμβρίου παίζουμε με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στον ιστορικό χώρο του Υμηττού, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού (ΦΟΥ).   Ιστορικός ο χώρος του ΦΟΥ, επειδή αφ' ενός έχει μακρά και γόνιμη προσφορά στον πολιτισμό, και αφετέρου επειδή (και αυτό αφορά εμάς τους συνθέτες της νεότερης γενιάς) πολλές και σημαντικές πρεμιέρες εξαίρετων μουσικών έργων έχουν συμβεί (ιδίως στις δεκαετίες του '70 και '80) στη φιλόξενη σκηνή του.

Friday Night Live - Μαρία Κηλαηδόνη, Πάνος Μπίρμπας & Mind the Pub

Αυτή την Παρασκευή 19/12, η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Πάνος Μπίρμπας μας υποδέχονται για ένα πολύ ιδιαίτερο και εορταστικό live στον πολύ όμορφο χώρο του Mind the Pub στην Ηλιούπολη (Αν.Παπανδρέου 13-τηλ.