Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Απίστευτο παραλήρημα Αμβρόσιου: Συνδέει το Καρναβάλι με τα Τέμπη - ''Μήπως είναι τιμωρία από τον Θεό;''

Οργισμένες αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά τις αισχρές δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου ο οποίος έφτασε στο σημείο μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ...

Πότε ξεκινούν οι Πανελλήνιες 2023, το πρόγραμμα των εξετάσεων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Οι Πανελλήνιες 2023 θα ξεκινήσουν την 1η Ιούνιου 2023 με εξεταζόμενο μάθημα στα ΕΠΑΛ (στις 2/6 θα ξεκινήσουν στα ΓΕΛ) ενώ από τον Σεπτέμβρη το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα.

Ποιοι σταθμοί ΜΕΤΡΟ θα μείνουν κλειστοί την Τετάρτη με εντολή της Αστυνομίας

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση, παρά το γεγονός πως από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν τους διαδηλωτές που θα πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης είχε περάσει από τα κορυφαία αθλητικά Μέσα της χώρας, όπως ο Σπορ ΦΜ, το Sport24, το Sportime, το Red Planet, το Athlosnews και το FWS, ενώ από το 2021 ήταν αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας foxbet.gr.

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ δηλώνουν οι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου και θα μπει «λουκέτο» σε όλα τα σχολεία της χώρας.