Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για το κρύο με θερμαινόμενες αίθουσες και RapidTest

Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία των αστέγων της πόλης τόσο από την επερχόμενη κακοκαιρία όσο και από την πανδημία, βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων.

Πανελλήνιες 2021: Όλες οι αλλαγές στην εξεταστέα ύλη για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Απαράδεκτη παραπληροφόρηση από την ίδια την Πολιτική Προστασία

Ένα απίστευτο παράδειγμα ψευδούς επίσημης ενημέρωσης, που δείχνει το χάος που πλέον επικρατεί όσον αφορά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σημειώθηκε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Θα πάρει 18 μισθούς βουλευτή!

Ορκίστηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου με θρησκευτικό όρκο και μετά από 18 μήνες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετρό: Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Τον δέρνουν αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα. Βίντεο δείχνει τους νεαρούς να χτυπούν τον σταθμάρχη στα πλευρά, το κεφάλι, το πρόσωπο και την κοιλιά.

Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) πραγματοποιεί διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Τα μέλη των σωματείων ζητούν διαγραφή των χρεών τους σε εφορίες και τράπεζες.