• ispecs
  • raxati
  • syntrivani
  • venchi
  • kargas
  • chrysallida_new
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • kids_party
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki
  • booze
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • anagnostou
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • moutrakia.kids.tv
  • jason cafe

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

3 συμβουλές για τους οικοδεσπότες των Χριστουγέννων

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος χαράς και ενθουσιασμού. Λατρεύουμε να ψάχνουμε για καινούργια χριστουγεννιάτικα στολίδια, να σιγοτραγουδάμε τα κάλαντα καθώς μαγειρεύουμε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να τυλίγουμε δώρα για τους αγαπημένους μας και γενικότερα να κάνουμε όλες τις δραστηριότητες που μας βάζουν στο κλίμα των γιορτών.

''Κόκκινος συναγερμός'' στην Αττική

Εισήγηση για έκτακτα μέτρα με τα οποία θα αντιμετωπιστεί το σφοδρό κύμα του «Μπάλλου» που θα χτυπήσει την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας έκανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, στη βραδινή σύσκεψη με στελέχη της κυβέρνησης, του στρατού, της αστυνομίας και της αυτοδιοίκησης.

Ι.Ο.Α.Σ. ''Πάνος Μυλωνάς'': 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα (16.10.2021)

Ο δείκτης ατυχημάτων και μάλιστα των σοβαρών τροχαίων ανεβαίνει, αντί να κατεβαίνει. Γινόμαστε ολοένα και περισσότερο θεατές μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης και κάθε λίγο θρηνούμε -κυρίως νέους- ανθρώπους στην άσφαλτο. Η περίοδος είναι έντονα φορτισμένη, λόγω και του πρόσφατου δυστυχήματος του Mad Clip στην παραλιακή, στη Βουλιαγμένη.

Στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ τις προεκλογικές του δραστηριότητες σταματάει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, «είμαι δίπλα της» λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος.