• venchi
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • raxati
  • lampros_odontiatros
  • LOCAL PRODUCT FESTIVAL
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • ispecs
  • kargas
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • psinokaimetho
  • goudis
  • 3pigs
  • jason cafe
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Τι λέει η Ένωση Δημάρχων Αττικής για τον νέο εκλογικό νόμο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής καταθέτει τις βασικές θέσεις της επί του σχεδίου του Εκλογικού Νόμου για την ΤΑ όπως αυτές έχουν συν διαμορφωθεί από τα μέλη της στα διάφορα φόρουμ.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν είναι μόνον κοπέλες, υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας είπε σήμερα πως αν μιλήσουν και τα αγόρια που έχουν παρενοχληθεί θα γίνει «χαμός», καθώς δεν έχουν κορυφωθεί ακόμη οι καταγγελίες.

Η Κυρία Άννα Καραμανλή Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τους βουλευτές όλων των κομμάτων, για την τιμή και την εμπιστοσύνη...

Στέγη και εργασία βρίσκουν οι άστεγοι στο δήμο Περιστερίου

Η δημοτική Αρχή έχει δώσει μεγάλο βάρος και υλοποιεί το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους» και στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη στεγαστεί στο Περιστέρι 32 οικογένειες και συνολικά 47 άτομα, τα οποία διαβιούσαν σε συνθήκες έλλειψης στέγης.

Αυτοί θα εκλεγούν, χωρίς να τους ψηφίσει κανείς, Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ειδικές διατάξεις εύκολης εκλογής περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, για όσους έχουν διατελέσει τουλάχιστον 8 χρόνια Δήμαρχοι μετά την 1η Ιανουαρίου 2011 και επιθυμούν να γίνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Λαϊκές αγορές: Αντιδράσεις για την αναστολή λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα

Την αντίδραση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προκάλεσε η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική.

Ε. Κανελλοπούλου (πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος): Το 90% των ιερόδουλων πεινάει – Έχουν κλείσει ήδη πολλά «σπίτια»
ΟΒΣΑ: Σε απόγνωση οι επαγγελματίες στην εστίαση

Την αμέριστη στήριξη του στους χιλιάδες επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης, που βρίσκονται στο φάσμα της οικονομικής καταστροφής μιας και ο κλάδος είναι ήδη 6 μήνες κλειστός εκφράζει το ΔΣ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής.