Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η αυξημένη συννεφιά στα ανατολικότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, οι χαμηλές θερμοκρασίες και η αυξημένη συννεφιά στα ανατολικότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο.
Σε περίπου 200 σχολεία στη Γερμανία ακόμα και σήμερα διδάσκονται αρχαία ελληνικά. Για τους καθηγητές τα αρχαία είναι μέσον πολιτικής αγωγής των παιδιών, για τους μαθητές απλά κουλ
Τριανταέξι (!) τροπολογίες -18 υπουργικές και 18 βουλευτικές – κατατέθηκαν σε ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος σήμερα στη Βουλή, τελευταία ημέρα νομοθέτησης πριν το κλείσιμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Στην επιστολή, που συνοδεύεται από 12σελιδο υπόμνημα, ο Γ. Σγουρός τονίζει ότι η νέα περιφερειακή αρχή αναλώθηκε μέχρι σήμερα σε μία πορεία λαθών και ανακυβιστήσεων ..
Τη διαβεβαίωσή του ότι οι Έλληνες καταναλωτές είναι ασφαλείς, μετά τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην στοχοποιημένη αγορά της Αττικής,
Πρόκειται για τις Unilever, Coca Cola, Nestlé, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ η Δέλτα ανακοίνωσε ότι διακόπτει την διάθεση του Φρέσκου Γάλακτος Πλήρες 1 λίτρου, επίσης στην Αττική.
Στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.
ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ». Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη, ο Δυτικός Τομέας της Περιφέρειας Αττικής διοργάνωσε μεγάλη συναυλία τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στο παλιό εργοστάσιο και σημερινό πολυχώρο πολιτισμού «Το Ελληνικό Μολύβι».
Οι άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μολότοφ στα χέρια, κατά την γνωστή πλέον τακτική, ακινητοποίησαν τα οχήματα και αφού ειδοποίησαν τους επιβάτες και τον οδηγό να κατέβουν τους έριξαν εύφλεκτο υλικό και τους έβαλαν φωτιά.
ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
Εξω φρενών είναι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που μένουν γύρω από το διοικητήριο, που στεγάζεται πλέον το Πρωθυπουργικό Γραφείο, καθώς δεν έχουν πια που να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους,
820.000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ...
ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
Χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν, με δικαστικές αποφάσεις, σε δύο Τράπεζες, καθώς παράνομα μεταβίβασαν προσωπικά δεδομένα «κόκκινων» δανειοληπτών σε εισπρακτικές εταιρείες.
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό που συνέβη προ ημερών στον Πειραιά, με «πρωταγωνιστή» λεωφορείο του Ο.ΣΥ., οι οδηγοί αστικών λεωφορείων παραθέτουν στο blog που διατηρούν μια σειρά παρόμοιων γεγονότων και στοιχείων για την επικινδυνότητα ορισμένων οχημάτων.
Με «Γράμματα από τη Γερμανία» και άλλα τραγούδια θα πραγματοποιηθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία στις 19 Δεκεμβρίου αφιερωμένη στη μετανάστευση και το προσφυγικό.
Η Πανελλαδική Πρωτοβουλία “Όχι σε TTIP, CETA,TiSΑ-Όχι στα Μνημόνια”, στην οποία συμμετέχει και η Εναλλακτική Δράση, καλεί τις συλλογικότητες και τους πολίτες στην κινητοποίηση της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου έξω από το χρηματιστήριο για να αποτρέψουμε την εκποίηση της ΕΥΔΑΠ
Στόχος αγνώστων έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (17.12.2016) ένας περιπτεράς και το περίπτερό του στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων στα Εξάρχεια.
ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Eνημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























