Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Άσκησε τα δικαιώματα σου...

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Κεντρική Διοίκηση: Γούναρη 4, 185 31 Πειραιάς Κέντρο Ενημέρωσης Ταξιδιωτών Κεντρικό Λιμάνι Πειραιά ? Πύλη 8 Τηλ. 210 4111080 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Tα δικαιώματα των επιβατών που ταξιδεύουν με πλοία Ταξιδεύει με ακτοπλοϊκό πλοίο και το δρομολόγιο έχει καθυστέρηση;Ακυρώθηκε το ταξίδι του;Περιμένει να ταξιδέψει και το πλοίο του δεν είναι στο λιμάνι;Δεν του έδωσαν τη θέση ή την καμπίνα που δικαιούται;Θέλει να ακυρώσει το εισιτήριό του;Με ποιόν τρόπο θα αποζημιωθεί και πού πρέπει να απευθυνθεί;Ο ταξιδιώτης πριν ταξιδέψει με πλοίο πρέπει να ενημερωθεί για τα δικαιώματά σου και τις υποχρεώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Η Δύναμη να αλλάζεις...

Το έργο τους μεγάλο, όσο και η καρδιά τους. Το Κράτος Πρόνοιας με την ενδεχόμενη συγχώνευση του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων [ΚΕΘΕΑ] με τον Οργανισμό κατα των Ναρκωτικών [ΟΚΑΝΑ], γίνεται δούρειος ίππος για να ανοίξει το πεδίο στους ιδιώτες, ενώ τινάζει την απεξάρτηση στον αέρα,ναρκοθετεί τη ζωή χιλιάδων παιδιών που δίνουν τη μάχη για ζωή μακριά από τις ουσίες,  και θα οδηγήσει στην ανεργία εκαντοτάδες εργαζόμενους που θα απολυθούν.

Πανελλαδικές: Στα σχολεία οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Αναρτούνται ήδη σε όλα τα σχολεία της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β'). Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β' θα μπορούν, μετά τις 13:00 το μεσημέρι, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.

Κανένα παιδί χωρίς τροφή, χωρίς ρούχα και παπούτσια.

Μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος/η, όταν τόσα και τόσα παιδιά πεινάνε;Μπορώ να κυκλοφορώ αμέριμνος/η όταν τόσα και τόσα μεγάλα «παιδιά» βιώνουν την απόγνωση της φτώχειας και της εξαθλίωσης;ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ.Κανένα παιδί χωρίς τροφή, ρούχα και παπούτσια.

Μισοί άνθρωποι, μισοί σκουπίδια! Αξεχώριστα πράγματα στην εποχή του μνημονίου.

Η σχέση των ανθρώπων με τα σκουπίδια ήταν πάντα εχθρική παρότι τα σκουπίδια ήταν «παιδιά» των ανθρώπων. Η πρακτική ήταν να βρίσκονται μεταξύ τους όσο πιο μακριά γίνεται.