Δήμος Ηλιούπολης

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΣΥΝTΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ 

Μετά την πολύ μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας στην πρώτη συνάντηση παροχής δωρεάν συμβουλευτικής για εργατικά και συνταξιοδοτικά θέματα, της «Εθελοντική Ομάδας Νομικής Υποστήριξης» του Δήμου Ηλιούπολης και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον, επαναλαμβάνουμε τη δράση το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, από 10:00 έως 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης», με τον συντονισμό του κ. Κώστα Τσουκαλά, εξειδικευμένου Δικηγόρου-Εργατολόγου, με αντικείμενο:

• Πληροφορίες για συντάξεις και κοινωνική ασφάλιση 

• Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και προσυνταξιοδοτικές ενέργειες. 

Για την καλύτερη προετοιμασία των συναντήσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν, ανάλογα με τον φορέα τους, τα παρακάτω:

• IKA: Ατομικό λογαριασμό ασφαλισμένου, στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνία πρώτης ασφάλισης, πρωτότυπες καρτέλες ενσήμων, ημερομηνίες γέννησης τέκνων ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 

• OAEE: στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης, βιβλιάριο TEBE, διακοπή Εφορίας (αν υπάρχει) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 

• ΔHMOΣIO: Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, πρόσφατη μισθοδοσία, παλαιότερα ένσημα ΙΚΑ, IKA/OAEE ή απόφαση ανακεφαλαίωσης ενσήμων (αν υπάρχει).

Τα ραντεβού θα είναι προσωπικά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και εμπιστευτικότητα, σύμφωνα με τον νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 210 99 70 007, -077, -078 και -079.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σταθερά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και διοργανώνει δράσεις υποστήριξης των κατοίκων της πόλης, με τις κοινωνικές του υπηρεσίες και με πρωτότυπες εθελοντικές δράσεις υπό την αιγίδα του.

3 Απριλίου 2022

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

https://m.facebook.com

Προβλήθηκε 331 φορές
Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Σήμερα θα την ''χτυπήσουν'' για πρώτη φορά 121.000 εργαζόμενοι

Από σήμερα 1η Ιουλίου τίθεται σε πιλοτική λειτουργία η ψηφιακή κάρτα εργασίας η οποία αρχικά θα αφορά 121.000 εργαζόμενους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ χώρας με περισσότερους από 250 εργαζόμενους

mySynigoroslive: Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως με απλά βήματα

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2022 η πλατφόρμα mySynigoroslive, μέσω της οποίας οι πολίτες -φυσικά πρόσωπα και νόμιμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων– μπορούν να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα με τον Συνήγορο του Πολίτη και να εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως για θέματα αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής.

ΠΟΕ - ΟΤΑ:  24ωρη απεργία στο σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργίας στο σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για την Τρίτη 24 Μάη ζητώντας την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.