Στόχος μας, κάθε μέρα να είναι ημέρα του ποδηλάτου.
Η αρχή έγινε πέρσι με την ποδηλατική βόλτα με σχεδόν 300 συμμετοχές.
Οι περιορισμοί της πανδημίας ανέκοψαν τις επόμενες ποδηλατικές δράσεις μας, αλλά όχι και τους σχεδιασμούς μας.
Μέσω του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας» και του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για την «Αστική Αναζωογόνηση»προχωρά η μελέτη για την δημιουργία του πρώτου ποδηλατοδρόμου στην πόλη.
Θα ξεκινά από το Πολυκλαδικό σχολείο και μέσω της Ηρώς Κωνσταντοπούλου, της πλατείας του ΙΚΑ και της Μαρίνου Αντύπα θα καταλήγει στην Κεντρική Πλατεία.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις για την δημιουργία ποδηλατικών υποδομών και την καλλιέργεια της σχέσης μας με το ποδήλατο.
Εδώ που βρισκόμαστε, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, τα παιδιά μπορούν να μαθαίνουν τα βασικά για την κυκλοφορία και να ποδηλατούν με ασφάλεια.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.
παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.