Πραγματοποιήθηκε κλήρωση από 3μελή επιτροπή, με συμμετοχή εκπροσώπου της Διοίκησης, του «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» και υπαλλήλου του Δήμου, για τους τυχερούς που κερδίζουν τις δύο διετείς υποτροφίες, που το «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» προσέφερε προς τον Δήμο μας, για έναν δημότη Ηλιούπολης και έναν δημοτικό υπάλληλο.

Εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής συνολικά 69 κάτοικοι και 7 εργαζόμενοι στον Δήμο μας.

Τα ονόματα των 2 κληρωθέντων τυχερών και των επιλαχόντων τους είναι:


1. ΔΗΜΟΤΕΣ:
Ξανθοπούλου ***


ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ:
Γκούμας ***
Παπαπαύλου ***


2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΥ:
Βαμβακούση ***


ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ:
Αργυρού ***
Βασιλάτου ***


Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την επιτυχία τους.


Ο Δήμος Ηλιούπολης ευχαριστεί το «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» για την ευγενική του προσφορά κοινωνικής ευθύνης, όλους όσους συμμετείχαν και εύχεται στους τυχερούς, να αξιοποιήσουν παραγωγικά την ευκαιρία κατάρτισης και εκπαίδευσης, που τους παρέχεται.


Υπενθυμίζεται, ότι το «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» πρόσφερε 2 υποτροφίες σε ενδιαφερόμενους να σπουδάσουν δωρεάν, σε κάποιο από τα διετή προγράμματα σπουδών του και συγκεκριμένα:


✓ Σε έναν υπάλληλο του Δήμου Ηλιούπολης, να επιλέξει ένα από τα προγράμματα της λίστας APS (Advanced Professional Studies):
− Executive Diploma in Business Administration
− Executive Diploma in Marketing & Sales Management
− Executive Diploma in Digital Marketing & Social Media


✓ Σε ένα δημότη Ηλιούπολης να επιλέξει μια από τις παρακάτω ειδικότητες της λίστας.
− Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Προπονητική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Τουριστικά, Ναυτιλιακά, Νοσηλευτική, Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία, Διασώστης / Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Αισθητική & Μακιγιάζ, Κομμωτική, Σχέδιο Μόδας, Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών, Παιδαγωγικά, Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός Δικτύων, Web designer/developer, Μουσική Τεχνολογία & Ηχοληψία, Βοηθός Φαρμακείου, Γραφιστική, Εσωτερική αρχιτεκτονική/διακόσμηση, 3d Animation, Security, Τεχνικός Αυτοματισμού, Υποκριτική, Μηχανοτρονική.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 186 φορές

Συμπαράσταση τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων (Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Επιτροπή  Δικαιωμάτων)

Στις 5 Δεκέμβρη ξεκινάει η δίκη του αστυνομικού που κατηγορείται, για την κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.