Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Δημαρχείο της πόλης μας συγκεντρώνουμε πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.
Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν δώρα καινούρια ή μεταχειρισμένα αλλά σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τα δώρα θα προσφερθούν στα παιδιά των υποστηριζόμενων οικογενειών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ηλιούπολης.
Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία εκφράζοντας τις Αρχές και τις Αξίες της Συλλογικότητας και της Αλληλεγγύης.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη: «Το φετινό Πάσχα θα μας φέρει και πάλι όλους μαζί, με τη σκέψη μας και την πράξη κοντά στα παιδιά και με την απόφαση να μη στερηθεί κανένα από αυτά τη χαρά του πασχαλινού δώρου.
Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.
Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.