Δήμος Ηλιούπολης: 4 Απριλίου 2024 - Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Εντός των τειχών 04 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων με μία σειρά από δράσεις γύρω από το σημαντικό ζήτημα των αδέσποτων στη χώρα μας, αλλά και στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κα Κλειώ Λουλακάκη, συνεργάτιδα του σε ζητήματα μέριμνας και προστασίας των Αδέσποτων ζώων, έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει εκτεταμένες στειρώσεις αδέσποτων, φροντίδα, περισυλλογή ζώων που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ήδη από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής σε 150 στειρώσεις περίπου, 70 νοσηλείες στα 4 συμβεβλημένα κτηνιατρεία του Δήμου Ηλιούπολης, λόγω ασθένειας ζώων ή μετά από τροχαία ατυχήματα, σε πράξεις απεγκλωβισμού γατών, όπως και σε λήψη μέτρων για ζώα που μένουν χωρίς κηδεμόνα λόγω απώλειάς τους. Επίσης, ο Δήμος Ηλιούπολης φρόντισε να αποστείλει 150 κιλά σκυλοτροφή στο Δήμο ξάνθης όπου παρατηρείται ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αδέσποτα της περιοχής.

Οι δημότες και κάτοικοι της πόλης μπορούν να καλούν για έκτακτα περιστατικά στο 15377 για να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα.

Ο αριθμός 15377 βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής στο γραφείο Δημάρχου με την σύσταση ειδικής ομάδας, προκειμένου να υπάρχει επαυξημένη μέριμνα για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 9128 φορές

Ναυάγησε το deal εξαγοράς της Ηλιούπολης. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Αντώνης Τσιλήρας

Παρότι φαινόταν θέμα χρόνου, τελική οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Ηλιούπολης με την εταιρεία Aitherium Green Solutions για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ναυάγησαν.

Από την Ηλιούπολη τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με τη μηχανή - Το μήνυμα του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου

“Σήμερα, είναι μία ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ. Και κάθε μέρα. Σήμερα λαμβάνει χώρα η κηδεία του ενός παιδιού από τα 2 της Ηλιούπολης που πέθαναν στην άσφαλτο. Τόσο άδικα! Αύριο η άλλη.

Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γ.Σ.Η. με έκπληξη και λύπη διαπίστωσε, ότι τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε εν μέσω διελκυστίνδας δημοτικών αρχόντων, συμβούλων και παρατάξεων, όπου χρησιμοποιήθηκε οπτικό υλικό επιτόπιας επίσκεψης σε αθλητική εγκατάσταση, χωρίς πρότερη ενημέρωση της χρήσης ή του σκοπού λήψης, καθώς επίσης και χρήση διασκευασμένων συνομιλιών σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αποδιδόμενες στο προεδρείο του Γ.Σ.Η.