Σας προσκαλούμε στην 2η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, στις 17 Μαίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 που θα πραγματοποιηθεί στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα και τις διατάξεις του άρθρου 67Α παρ.1 ν. 3852/2010 όπως προστέθηκε από το άρθρο 7 του ν. 5056/2023 και με τα κάτωθι θέματα τα οποία υποβλήθηκαν μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία:

1. Ενέργειες για την προσωρινή άδεια του καταφυγίου αδέσποτων ζώων και δημιουργία νέου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ (Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ)

2. «Συζήτηση σχετικά με τον Σ.Μ.Α., μετά την προσωρινή λειτουργία που δόθηκε από το άρθρο 92 του νομοσχεδίου για το περιβάλλον το 2020 (Ι.ΑΝΖΙΝΑΣ)

3. Συζήτηση για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης και την υποστελέχωσή του (Χ.ΣΕΡΕΤΗ)

4. Ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών σχετικά με τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της οδού Αριστογείτονος (Δ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ)

5. Ζήτημα της πυροπροστασίας με βάση και το νέο νομοσχέδιο (Α.ΜΠΟΥΓΑΣ)

6. Κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα μετά και τα τελευταία περιστατικά στο 6ο Δημοτικό και 9ο Δημοτικό και τι μέτρα θα πάρει η δημοτική αρχή ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια προβλήματα (Ζ.ΚΟΥΛΙΑ)

7. Ενημέρωση για το Διαδημοτικό Συμβούλιο που αφορά την κατασκευή υπόγειας σήραγγας (Α.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)

8. Ενέργειες για τη στήριξη και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς (Θ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ)

Σας γνωρίζουμε ότι, κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση:
α) απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος,
β) δεν λαμβάνονται αποφάσεις,
γ) για την έναρξη και διεξαγωγή της δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία, όπως αυτή προσδιορίζεται στην παρ. 10 του άρθρου άρθρο 67 του Ν. 3852/2010

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ
ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ:

  • Γραμματείς Δημοτικού Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ:
1. Γενικός Γραμματέας του Δήμου
2. Διευθυντές του Δήμου και Ν.Π.Δ.Δ.
3. Νομική Υπηρεσία
4. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ.Η.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κορμά-Γκουτζιάνα Δήμητρα

https://ilioupoli.gr

Προβλήθηκε 280 φορές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2024-2025. Αιτήσεις έως 23 Ιουνίου 2024

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση του ιστότοπου