Εικαστική παρέμβαση στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 19 Οκτωβρίου 2020

Μια όμορφη πρωτοβουλία του ΠΑΟΔΗΛ και του Δήμου Ηλιούπολης έδωσε χρώμα σε 16 σημεία της πόλης.


Με συντονίστρια και ψυχή της όλης προσπάθειας την καθηγήτρια των εργαστηρίων ζωγραφικής Γιούλη Γκικοπούλου, 16 ΚΑΦΑΟ εγκατέλειψαν τις γκρίζες αποχρώσεις και στολίστηκαν με όμορφες ζωγραφιές. Την προσπάθεια στήριξε και η καθηγήτρια Αναστασία Παπαδημητρίου.


Η δράση διήρκεσε πολλές ώρες και προκάλεσε το ενδιαφέρον και θαυμασμό των περαστικών. Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σεφτελής, Ιωάννα Σκλαβενίτη, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Παναγιώτης Βιδάλης, o Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Ντέτσικας  και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Λουκάς Ζαχειλας.


Πηγή

Προβλήθηκε 1336 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,