Εικαστική παρέμβαση στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 19 Οκτωβρίου 2020

Μια όμορφη πρωτοβουλία του ΠΑΟΔΗΛ και του Δήμου Ηλιούπολης έδωσε χρώμα σε 16 σημεία της πόλης.


Με συντονίστρια και ψυχή της όλης προσπάθειας την καθηγήτρια των εργαστηρίων ζωγραφικής Γιούλη Γκικοπούλου, 16 ΚΑΦΑΟ εγκατέλειψαν τις γκρίζες αποχρώσεις και στολίστηκαν με όμορφες ζωγραφιές. Την προσπάθεια στήριξε και η καθηγήτρια Αναστασία Παπαδημητρίου.


Η δράση διήρκεσε πολλές ώρες και προκάλεσε το ενδιαφέρον και θαυμασμό των περαστικών. Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σεφτελής, Ιωάννα Σκλαβενίτη, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Παναγιώτης Βιδάλης, o Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Ντέτσικας  και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Λουκάς Ζαχειλας.


Πηγή

Προβλήθηκε 1594 φορές

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, 52 ΕΤΩΝ

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Σπυρόπουλος, που αγνοούνταν από τις 11/05/2026, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημα της εργασίας του, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.