Έκρηξη σε σκάφος στη μαρίνα Αλίμου

Στα πέριξ 14 Δεκεμβρίου 2020

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ενημερώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από προσωπικό της μαρίνας Αλίμου για έκρηξη στο σκάφος «ΜΑΡΤΙΝΕΖ» το οποίο βρισκόταν δεμένο στην προβλήτα 7.

Αμέσως πήγαν στο σημείο στελέχη του λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου διαπίστωσαν ότι έγινε έκρηξη στο μηχανοστάσιο του σκάφους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν ο τραυματισμός 31 ετών αλλοδαπού, ο οποίος βρισκόταν στο σκάφος την ώρα της έκρηξης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΚΑΤ” για προληπτικές εξετάσεις.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΜΑΡΤΙΝΕΖ» ανελκύστηκε και μεταφέρθηκε στον χερσαίο χώρο της μαρίνας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που κάνει την προανάκριση, συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας

πηγή (φωτό - Αρχείο)

Προβλήθηκε 851 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.