ΕΛΜΕ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Ε. Βενιζέλου 175, Καλλιθέα, 176 75

τηλ. :2109597711

e-mail: [email protected]                                                             Καλλιθέα, 29/3/2021


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.


       H νέα εγκύκλιος που ήρθε στα σχολεία για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ με εμβόλια που έμειναν αδιάθετα τελικά για τον covid-19, με ό, τι δηλαδή περισσεύει, συνιστά επικοινωνιακό τρικ από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ  και πραγματικό εμπαιγμό των εκπαιδευτικών σχετικά με τον εμβολιασμό τους.

       Στην εγκύκλιο που ενισχύει περαιτέρω τη γραφειοκρατία,   αναφέρεται ότι ανά εκπαιδευτική περιφέρεια θα ορίζεται ένας συντονιστής - θα είναι εκπαιδευτικός, είτε διοικητικός - ο οποίος θα συγκεντρώνει σε λίστα αναμονής τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εμβολιαστούν, ανά έτος γέννησης.

      Τη λίστα αυτή θα την έχουν τα εκάστοτε εμβολιαστικά κέντρα και όταν και αν  κι εφόσον υπάρξουν αδιάθετες δόσεις εμβολίου τότε θα έχουν πρόσβαση σε αυτές οι εκπαιδευτικοί αυτοί  που δεν  έχουν προηγουμένως  λάβει καμία δόση εμβολίου covid-19.

     Με δύο λόγια «ζήσε Μάη μου....», άντε και.....καλό καλοκαίρι....και βλέπουμε....και ο θεός βοηθός.....

    Ως ΕΛΜΕ Ν. Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου δεν αρκούμαστε σ΄ αυτή τη ζητιανιά εμβολίων, στην αναζήτηση και τη χορήγηση απλώς  αυτών που δε διατίθενται και  περισσεύουν, όταν, αν κι εφόσον κάποια περισσεύουν.

     Ζητάμε επάρκεια εμβολίων και πραγματική δυνατότητα σύντομου, άμεσου εμβολιασμού (με παράλληλη δυνατότητα επιλογής εμβολίου)  πρωτίστως  των ευπαθών από άποψη υγείας και ηλικίας εκπαιδευτικών μας, αλλά και όλων των άλλων εκπαιδευτικών  μας, όσων το επιθυμούν μια και με το άνοιγμα των σχολείων - που διακαώς προσδοκούμε με όλα βεβαίως τα όντως αναγκαία, ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν- η έκθεση όλων μας σε κάποιες συνθήκες συγχρωτισμού- ειδικά αν δεν έχουμε αραίωση τμημάτων- στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας  θα είναι αναπόφευκτη.

     Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά πως: ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

     O  Πρόεδρος                                       Η   Γεν. Γραμματέας


Προβλήθηκε 249 φορές

Δήμος Παλαιού Φαλήρου - Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη, τονίζει: