Επιμνημόσυνη δέηση για τον χαμό των 4 πυροσβεστών (πυρκαγιά Υμηττού - 1998)

Εντός των τειχών 22 Ιουλίου 2021

Γιάννης Κωνσταντάτος - Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης - Πρόεδρος ΣΠΑΥ



Σήμερα, ως πρόεδρος του ΣΠΑΥ παραβρέθηκα στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώσαμε παρουσία εκατοντάδων εθελοντών και φορέων , για τον χαμό των 4 πυροσβεστών που χάθηκαν δίνοντας μάχη με τις φλόγες στην δασική πυρκαγιά της Ηλιούπολης το 1998. 


Πρόκειται για τους Αρχιπυροσβέστες Δημήτριο Μαλούκο, και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, τον Πυροσβέστη Αλέξανδρο Διαβολή και τον Εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριο Καραμολέγκο ( 20 ετών) οποίος ήταν μέλος της εθελοντικής ομάδας του δήμου Καισαριανής, τους οποίους θα μνημονεύουμε πάντα για την ανδρειοσύνη και την αυτοθυσία που επέδειξαν.




Αθάνατοι οι ήρωες μας!


Προβλήθηκε 1400 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.