• vlachos_apofraxeis
  • syntrivani
  • raxati
  • paulou_dontia
  • little_bees
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • venchi
  • kargas
  • pmtp
  • lampros_odontiatros
  • dimi_fashion
  • kids_party
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • jason cafe
  • chrisalida
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Θανάσης από το Μοσχάτο

Στα πέριξ 01 Οκτωβρίου 2024

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μοσχάτο από τη εξαφάνιση του 14χρονου Θανάση το μεσημέρι της Δευτέρας (30/09/2024), σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Θαναση από το Μοσχάτο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του,κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.


Ο Αθανάσιος Ψ. έχει ύψος 1.66 μ., ζυγίζει κανονικό βάρος, έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε γκρι μακρύ τζιν παντελόνι, χακί - κοντομάνικη μπλούζα με σχέδια υπολογιστών, αθλητικά γκρι παπούτσια και μαύρο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4417 φορές

Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού με το παρατσούκλι ''παπαγάλος'' ο νεκρός στη Γλυφάδα

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών με «νονούς» της νύχτας – Ο 52χρονος εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφάλι και την πλάτη - Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους

Τα συγχαρητήρια των Εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη στον μαθητή τους Δημήτρη Παπαδόπουλο

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη εκφράζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια στον μαθητή τους Δημήτρη Παπαδόπουλο για τη συμμετοχή του στις θεατρικές παραστάσεις «’Ολιβερ Τουϊστ» και «Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ».