Φωτιά στη Γλυφάδα: Εκκενώθηκε το ορεινό Πανόραμα Βούλας

Στα πέριξ 04 Ιουνίου 2022

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα και πλέον έχει επεκταθεί στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή εκκένωσης της Άνω Γλυφάδας και του ορεινού Πανοράματος Βούλας, και απομάκρυνση των κατοίκων στις οδούς Αριστείδου, Υμηττού και Λαμίας, ενώ κάηκαν κάποια σπίτια που βρίσκονται πάνω από την οδό Έκτορος ήδη έχουν πιάσει φωτιά, όπως και στο τέρμα Θεσσαλίας.

Οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το 112.


Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και συνολικά επιχειρούν 71 Πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν περιοδικά έξι αεροσκάφη, τρία ελικόπτερα, καθώς και ένα ελικόπτερο για εναέριο συντονισμό και άλλο ένα του στρατού. Επιπλέον, υπάρχει συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρες των δήμων.

Οι ισχυροί άνεμοι έντάσεως 6 μποφόρ δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής.


«Έχω διατάξει την εκκένωση του ορεινού Πανοράματος» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Μάλιστα τονίζει ότι όλοι οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και ότι «στο τέρμα της οδού Θεσσαλίας και στο τέρμα της οδού Άτλαντος έχουμε πρόβλημα Είμαστε πολύ κοντά έως ότου καούν σπίτια. Τα ορεινά έχουν μεγάλα θέματα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 703 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία