• lampros_odontiatros
  • ispecs
  • carbonoff
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • raxati
  • anthologio
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • venchi
  • syntrivani
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • jason cafe
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • booze
  • dimi_fashion
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • petshopcorner
  • 3pigs
  • moutrakia.kids.tv
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou

Γλυφάδα: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στην ακτή του Αγίου Κοσμά

Στα πέριξ 18 Ιουνίου 2024

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θάλασσα στην ακτή του Αγίου Κοσμά. Είναι περίπου 35 – 40 ετών και αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων.

Η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας, κοντά σε βραχώδες σημείο της μαρίνας του Αγίου Κοσμά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η γυναίκα είναι ηλικίας 35 με 40 ετών και αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στο σημείο έσπευσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (17.06.2024) ναυαγοσώστες που περισυνέλεξαν τη σορό και τη μετέφεραν με λέμβο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας.

Στη συνέχεια, η νεκρή γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να πέσει φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1005 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.