Γλυφάδα: Βίντεο με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που σώζουν πολίτη από έμφραγμα

Στα πέριξ 09 Μαϊου 2024

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Γλυφάδα, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε πολίτη που υπέστη έμφραγμα.

Η σελίδα της ελληνικής αστυνομίας ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες μαζί με άνδρα του ΕΚΑΒ, σε πολίτη που υπέστη έμφραγμα, στη μέση του δρόμου. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο άνδρας βρίσκεται λιπόθυμος στο έδαφος όσο οι αρχές με βοήθεια του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ, του κάνουν μαλάξεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας τον περασμένο Μάρτιο.

Ο άνδρας που υπέστη το έμφραγμα, διακομίσθηκε στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν μεταφερθεί σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο και υποβληθεί σε τετραπλό bypass.

Σήμερα Πέμπτη (09.05.2024) κυκλοφόρησε το βίντεο με την επιτυχημένη προσπάθεια των αστυνομικών να κρατήσουν τον άντρα στη ζωή.

«Ο σύζυγός μου διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του στο Γ.Ν. Λαϊκό όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε τετραπλό bypass!», δήλωσε η σύζυγος του ασθενούς.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 448 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.