Την Κυριακή 03.12.2023 και ώρα 03.00 μ.μ. η ομάδα της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την απόφαση περί ακαταλληλότητας του γηπέδου του, το «σίτι» ζήτησε ν’ αντιστραφούν οι έδρες για τον α’ και τον β’ γύρο.

Κάτι που έγινε δεκτό από την Ηλιούπολη και τη διοργανώτρια αρχή, τις οποίες ευχαρίστησε αμφότερες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 έπειτα από επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής περί ακαταλληλότητας του γηπέδου μας “Στ. Μαυροθαλασσίτης” για διεξαγωγή αγώνων Super League 2, καθώς και την πρόθεση της διοίκησης για έναρξη άμεσων εργασιών βελτίωσης του χλοοτάπητα, υπέβαλλε νομίμως και εμπροθέσμως αίτημα για αλλαγή έδρας του αγώνα με την Ηλιούπολη, ούτως ώστε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ να διεξαχθεί στο γήπεδο Ηλιούπολης.

Δηλώνουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την άμεση και ταχύτατη διευθέτηση του θέματος μας στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Π. Μαρτσούκο, όπως επίσης και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη για την κατανόηση της και αποδοχή του δίκαιου αιτήματός μας.

Επιπρόσθετα δηλώνουμε προς όλους τους φορείς (Διοργανώτρια, Ομοσπονδία κλπ) καθώς και στον υπέροχο κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες μας, ότι θα προβούμε ως διοίκηση σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη βελτίωση και αναζωογόνηση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας.

Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες (προσφορές από εξειδικευμένες εταιρείες γεωπόνων) τις οποίες και θα υποβάλλουμε στο Δήμο Αιγάλεω, ως μόνο αρμόδιο φορέα για το όλο εγχείρημα, αφού πρόκειται για δημοτικό γήπεδο.

Ευελπιστούμε στην άμεση εκκίνηση όλων των διαδικασιών και ενεργειών ώστε η ομάδα μας να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω πρόβλημα στους προσεχείς της αγώνες, που είναι καθοριστικοί για την επίτευξη του στόχου της.

Αιγάλεω 29/11/2023

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Τσικρικάς»

Προβλήθηκε 270 φορές

Ηλιούπολη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η 19χρονη-θύμα trafficking

Η 19χρονη, που έχει κριθεί πρωτοδίκως πως υπήρξε αιχμάλωτη αστυνομικού, κατηγορείται ότι “διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους”.

Μαθητές της Β. Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ηλιούπολης επισκέφθηκαν το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Καθολικό της Ι.Μ.Πεντέλης

Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σταύρος Κασάπογλου και καθηγήτριες κες Ελένη Ντίνου, Παληαμπέλου Ελένη, Μπερτσιά Μαρία και Αγλαΐα Σωτηρίου.