Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σας προσκαλούν για μια ακόμη φορά να ξεδιπλώσετε τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και την κοινωνική σας ευαισθησία, βοηθώντας γονείς άνεργους και αδύναμους οικονομικά, που δεν μπορούν να εφοδιάσουν τα παιδιά τους με τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ για συλλογή βιβλίων, σχολικών τσαντών, γραφικής ύλης και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής, για να  μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματά του, χωρίς να υπολείπεται σε τίποτε άλλων συμμαθητών του, που δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

 

          Την Κυριακή, 14/9/2014, στην πλατεία Φλέμινγκ,
 9:00 με 17:00
θα υπάρχουν υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα δεχθούν ό,τι προτίθεστε να προσφέρετε για να βοηθηθούν οι άποροι μαθητές του Δήμου Ηλιούπολης.

 

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Προβλήθηκε 559 φορές

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Νέο πρόγραμμα - Μπαλέτο Ενηλίκων''

Πως θα σας φαινόταν να βρείτε έναν τρόπο να γυμνάζετε όλο το σώμα σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο; Εάν αναζητάτε έναν πιο δημιουργικό και αποδοτικό τρόπο εκγύμνασης, το μπαλέτο ενηλίκων είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε!